Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-06 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasil Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Brasil Paraguay
Africa do Sul P Tactiek PY-D-2MD-A-Bra
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 5
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
77.4 gemiddelde waardering 74.8
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Honorato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Honorato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Lázaro passt de bal met de wreef. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Paraguay 0:1

19e minuut.
Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft de bal voor. Vergara controleert de bal met de borst. Cacá onderschept slim de pass. Cacá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Rioboo de bal. Rioboo passt de bal zonder na te denken. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Paraguay 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Galindo de bal. Borges is nu in balbezit. Ñamandu begaat een overtreding. Ñamandu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cametá passt de bal zonder na te denken. Gama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vergara. Vergara krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro passt de bal met de wreef. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft de bal voor. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ñamandu kopt de bal weg. Vergara kan de bal niet met de borst controleren. Cohen rent richting de bal. Vergara onderschept slim de pass. Vergara draait met de bal, schiet en ... Déspota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 57%, Paraguay 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasil - Paraguay 1:1

46e minuut.
Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá met een sublieme pass. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama geeft een hoge lob. Cacique maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacá is nu in balbezit. Vergara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Amorim Pimentel speelt de bal door. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama passt de bal met de wreef. Cacá rent richting de bal. Cacá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Matias de Araújo rent richting de bal. Lázaro onderschept slim de pass. Lázaro geeft de bal voor. Vergara springt en kopt de bal. Déspota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Paraguay 1:2

73e minuut.
Cacá bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vergara. Cacá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabral komt het veld opgelopen. Limonada komt het veld opgelopen. Pedregosa komt het veld opgelopen. Gama komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Limonada controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alderete komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft de bal voor. Gama met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa geeft de bal voor. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Paraguay 2:2

79e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Galindo begaat een overtreding. Galindo krijgt een gele kaart. Limonada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borges zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gama is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vergara ... Strafschop! Vergara krijgt een gele kaart. Gama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limonada neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Araujo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Paraguay 3:2

83e minuut.
Amorim Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim Pimentel geeft de bal voor. Gama is nu in balbezit. Gama geeft een hoge lob. Limonada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 42%, Paraguay 58%.
Brasil - Paraguay 3:2