Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath Of The Righteous Atletico Fenice
TryoutB Tactiek Morning Glory
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Agresta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar passt de bal met de wreef. Agresta is nu in balbezit. Agresta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Boldescu onderschept slim de pass. Boldescu speelt de bal door. Mohd Khadar rent richting de bal. López Molero is nu in balbezit. López Molero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Andreadis rent richting de bal. Andreadis geeft een lange en hoge pass. Soukal heeft problemen om de bal te vangen. Soukal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasper. Zanardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Agresta met een snel genomen vrije trap. Kubinszki maakt een snoekduik en kopt de bal. Toledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Agresta rent richting de bal. López Molero onderschept slim de pass. López Molero geeft een hoge lob. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Mohd Khadar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awdry verovert de bal door een tackle van achteren. Awdry speelt de bal door. Soukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kubinszki onderschept slim de pass. Brom verovert de bal door een tackle van achteren. Brom geeft een lange en hoge pass. Soukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 60%, Atletico Fenice 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrath Of The Righteous - Atletico Fenice 0:0

46e minuut.
Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Awdry verovert de bal door een tackle van achteren. Awdry met een sublieme pass. Soukal is nu in balbezit. Soukal schiet op doel. Selymes bokst de bal weg.

59e minuut.
Ducháček met een sublieme pass. Daar is Pečiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečiva geeft een hoge lob. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki schiet op doel. Toledo bokst de bal weg.

64e minuut.
Pečiva met de inworp. Klungelig pakt Obeadă de bal. Ducháček maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ducháček moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ducháček schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Andreadis geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Selymes met een harde bal richting middenveld. Awdry is nu in balbezit. Awdry geeft een hoge lob. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Brom geeft een lange en hoge pass. Gierowski rent richting de bal. Gierowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Soukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Soukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Atletico Fenice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 53%, Atletico Fenice 47%.
Wrath Of The Righteous - Atletico Fenice 0:1