Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trappers Barcollo Ma Non Mollo
Mimmo Tactiek Beppe Iachini
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 42.3
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Furtado geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Palazon rent richting de bal. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pokładowski rent richting de bal. Palazon verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera met een sublieme pass. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros passt de bal zonder na te denken. Palazon rent richting de bal. Palazon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

12e minuut.
Meini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agüero met een snelle inworp. Palazon is nu in balbezit. Palazon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kairamo probeert naar een medespeler te passen. Sałata speelt de bal door. Kujovič met een sublieme pass. Palazon heeft problemen om de bal te vangen. Palazon draait met de bal, schiet en ... Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boros de bal. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:2

26e minuut.
Aletorowicz kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Palazon is nu in balbezit. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Târlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata geeft een hoge lob. Kairamo is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero draait met de bal, schiet en ... Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Meini geeft de bal voor. Inworp. Aletorowicz met de inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palazon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Furtado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kazepis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boros is nu in balbezit. Boros probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Târlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 76%, Barcollo Ma Non Mollo 24%.
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

46e minuut.
Aletorowicz speelt de bal door. Vojenský met een sublieme pass. Pokładowski rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kujovič met een sublieme pass. Boros is nu in balbezit. Boros met een sublieme pass. Palazon is nu in balbezit. Palazon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:4

49e minuut.
Meini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meini geeft een hoge lob. Kairamo speelt de bal door. Passi rent richting de bal. Passi schiet op doel. Jerko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Tempowski geeft een lange en hoge pass. Palazon rent richting de bal. Palazon schiet op doel. Târlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič speelt de bal door. Palazon is nu in balbezit. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:5

63e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz passt de bal zonder na te denken. Palazon is nu in balbezit. Palazon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aletorowicz passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal zonder na te denken. Palazon is nu in balbezit. Palazon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kazepis rent richting de bal. Boros onderschept slim de pass. Boros speelt de bal door. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:6

72e minuut.
Sałata passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palazon de bal. Palazon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vojenský passt de bal met de wreef. Kairamo rent richting de bal. Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 72%, Barcollo Ma Non Mollo 28%.
Trappers - Barcollo Ma Non Mollo 0:6