Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli Stella Rossa
Roberto De Zerbi Tactiek skioppo
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.8 gemiddelde waardering 28.6
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen good


3e minuut.
Karwat schiet op doel. Anuszewski speelt de bal door. Santiesteban kopt de bal weg. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mościcki geeft een hoge lob. Inworp. Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taner rent richting de bal. Taner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Bilski de bal. Açıksöz is nu in balbezit. Bilski verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat rent richting de bal. Karwat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Malacrida geeft een hoge lob. Karwat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta geeft een lange en hoge pass. Mastrogiacomi is nu in balbezit. Pedrerol onderschept slim de pass. Pedrerol schiet op doel. Le Bras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Santiesteban speelt de bal door. Daar is Malacrida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Malacrida verovert de bal door een tackle van achteren. Malacrida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Stella Rossa 1:0

19e minuut.
Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedrerol rent richting de bal. Santiesteban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedrerol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Le Bras speelt de bal door. Motta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ballerino de bal. Dusart is nu in balbezit. Dusart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Açıksöz rent richting de bal. Açıksöz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santiesteban met de inworp. Bilski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karwat is nu in balbezit. Karwat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Stella Rossa 2:0

37e minuut.
Karwat is nu in balbezit. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Stella Rossa 3:0

43e minuut.
Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karwat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwat draait met de bal, schiet en ... Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Stella Rossa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 38%, Stella Rossa 62%.
Liverpolli - Stella Rossa 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Nafti de bal. Taner is nu in balbezit. Met opzet legt Nafti zijn tegenspeler op de grond. Nafti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Açıksöz is nu in balbezit. Açıksöz geeft een lange en hoge pass. Kłoda probeert de bal aan de voet te houden. Taner is nu in balbezit. Taner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Karwat geeft een hoge lob. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos probeert naar een medespeler te passen. Bilski rent richting de bal. Bilski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mościcki passt de bal in één keer door. Pedrerol is nu in balbezit. Mastrogiacomi rent richting de bal. Pedrerol verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrerol draait met de bal, schiet en ... Le Bras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pedrerol is nu in balbezit. Mastrogiacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrerol verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrerol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Stella Rossa 4:1

79e minuut.
Bilski rent richting de bal. Latrofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrofa passt de bal zonder na te denken. Daar is Karwat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwat schiet op doel. Anuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban kopt de bal weg. Açıksöz heeft problemen om de bal te vangen. Karwat is nu in balbezit. Karwat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Karwat de bal. Rukianskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karwat. Karwat krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Santiesteban passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mościcki de bal. Mościcki geeft een lange en hoge pass. Karwat is nu in balbezit. Karwat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Karwat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulagić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 40%, Stella Rossa 60%.
Liverpolli - Stella Rossa 4:1