Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Wrath Of The Righteous
442 Tactiek TryoutB
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Stricchiola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zámostný de bal. Zámostný probeert naar een medespeler te passen. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Michálek probeert naar een medespeler te passen. Przepiera rent richting de bal. Przepiera passt de bal in één keer door. Ravignani rent richting de bal. Ravignani schiet op doel. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Stricchiola rent richting de bal. Przepiera verovert de bal door een tackle van achteren. Przepiera met een sublieme pass. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gomoliński heeft problemen om de bal te vangen. Zanardi rent richting de bal. Jokiniemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jokiniemi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gomoliński rent richting de bal. Zanardi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jokiniemi. Jokiniemi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zanardi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Gomoliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ducháček met een snelle inworp. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grajales probeert naar een medespeler te passen. Szafrański is nu in balbezit. Moioli onderschept slim de pass. Moioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Wrath Of The Righteous 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 37%, Wrath Of The Righteous 63%.
F.C. PADULA - Wrath Of The Righteous 0:1

57e minuut.
Grajales bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajales probeert naar een medespeler te passen. Gomoliński onderschept slim de pass. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi schiet op doel. Corbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Corbu neemt vlug de vrije trap. Przepiera kopt de bal weg. Scutaru kan de bal niet met de borst controleren. Ravignani is nu in balbezit. Ravignani haalt uit met een fantastische trap. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michálek neemt de hoekschop. Ravignani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gomoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Michálek rent richting de bal. Michálek passt de bal met de wreef. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Dieste de bal. Michálek is nu in balbezit. Michálek speelt de bal door. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Michálek probeert naar een medespeler te passen. dos Bastos rent richting de bal. Boldescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! dos Bastos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. dos Bastos neemt de penalty, wat een uithaal! Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap. Mitran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. PADULA - Wrath Of The Righteous 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 35%, Wrath Of The Righteous 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. PADULA - Wrath Of The Righteous 1:1