Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Fenice Darkin Di Brescia
Morning Glory Tactiek NICETRY
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 36.7
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Giaimis geeft een lange en hoge pass. Uluçınar kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaskulski de bal. Jaskulski geeft de bal voor. Durleci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
López Molero met een sublieme pass. Andreadis is nu in balbezit. Andreadis passt de bal met de wreef. Herremans rent richting de bal. Herremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Uluçınar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awdry met de inworp. Herremans is nu in balbezit. Herremans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Candito probeert de bal met de borst te controleren. Herremans verovert de bal door een tackle van achteren. George rent richting de bal. Herremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Herremans draait met de bal, schiet en ... Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Darkin Di Brescia 1:0

28e minuut.
Aron met een harde bal richting middenveld. Awdry is nu in balbezit. Awdry passt de bal in één keer door. Caboni is nu in balbezit. George onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andreadis neemt de hoekschop. George kopt de bal weg. Awdry is nu in balbezit. Herremans rent richting de bal. Herremans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Veljanovski speelt de bal door. Andreadis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Herremans is nu in balbezit. Herremans passt de bal met de wreef. Candito onderschept slim de pass. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ... Aron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ślak probeert naar een medespeler te passen. Awdry is nu in balbezit. Awdry geeft een hoge lob. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Awdry heeft problemen om de bal te vangen. Veljanovski met een sublieme pass. Jaskulski rent richting de bal. Jaskulski geeft de bal voor. Vargas Pellota kopt de bal weg. Durleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 46%, Darkin Di Brescia 54%.
Atletico Fenice - Darkin Di Brescia 1:0

49e minuut.
Adaman geeft de bal voor. Inworp. Andreadis met de inworp. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Awdry kopt de bal weg. Caboni heeft problemen om de bal te vangen. George rent richting de bal. George haalt uit met een fantastische trap. Aron probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert George de bal onder controle te krijgen. Herremans is nu in balbezit. Herremans schiet op doel. Aron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Darkin Di Brescia 2:0

61e minuut.
Aron geeft de bal voor. Inworp. Andreadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George rent richting de bal. George schiet op doel. Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Várhidi kopt de bal weg. Andreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreadis met een sublieme pass. Herremans rent richting de bal. Herremans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Andreadis is nu in balbezit. Andreadis geeft een lange en hoge pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George draait met de bal, schiet en ... Paal! George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Uluçınar geeft een hoge lob. Inworp. Awdry met de inworp. Herremans is nu in balbezit. Herremans draait met de bal, schiet en ... Aron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 32%, Darkin Di Brescia 68%.
Atletico Fenice - Darkin Di Brescia 2:0