Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli F.C. PADULA
Roberto De Zerbi Tactiek 442
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Ballerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballerino passt de bal met de wreef. Malacrida probeert de bal aan de voet te houden. Delaunay verovert de bal door een tackle van achteren. Delaunay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Maréchal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delaunay is nu in balbezit. Delaunay passt de bal in één keer door. Ravignani is nu in balbezit. Ravignani haalt uit met een fantastische trap. Le Bras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kłoda de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Szafrański de bal. Santiesteban speelt de bal door. Bilski is nu in balbezit. Bilski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - F.C. PADULA 1:0

44e minuut.
Jokiniemi met een sublieme pass. Gomoliński rent richting de bal. Mulagić rent richting de bal. Klungelig pakt Mulagić de bal. Mulagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 67%, F.C. PADULA 33%.
Liverpolli - F.C. PADULA 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Santiesteban de bal. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera passt de bal zonder na te denken. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mulagić probeert de bal aan de voet te houden. Maréchal kopt de bal weg. Szafrański rent richting de bal. Mulagić rent richting de bal. Mulagić draait met de bal, schiet en ... Corbu bokst de bal weg.

72e minuut.
Gomoliński rent richting de bal. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban passt de bal in één keer door. Mulagić is nu in balbezit. Mulagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 47%, F.C. PADULA 53%.
Liverpolli - F.C. PADULA 1:0