Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Wrath Of The Righteous
Beppe Iachini Tactiek TryoutB
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 40.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Boldescu geeft een lange en hoge pass. Sałata kopt de bal weg. Palazon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kujovič speelt de bal door. Pečiva is nu in balbezit. Pečiva geeft een hoge lob. Daar is Kubinszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Jerko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Agresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agresta geeft de bal voor. Kubinszki springt en kopt de bal. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi draait met de bal, schiet en ... Jerko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Palazon rent richting de bal. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Agresta onderschept slim de pass. Agresta geeft een hoge lob. Aletorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Goreffi speelt de bal door. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel. Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tatu komt het veld opgelopen. Dieste komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 37%, Wrath Of The Righteous 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcollo Ma Non Mollo - Wrath Of The Righteous 0:0

80e minuut.
Scutaru is nu in balbezit. Scutaru geeft een hoge lob. Zanardi rent richting de bal. Zanardi haalt uit met een fantastische trap. Jerko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Wrath Of The Righteous 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 56%, Wrath Of The Righteous 44%.
Barcollo Ma Non Mollo - Wrath Of The Righteous 0:1