Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Stella Rossa
442 Tactiek skioppo
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen average


11e minuut.
Przepiera passt de bal met de wreef. Ravignani is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wagner ... Strafschop! Wagner krijgt een gele kaart. Ravignani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravignani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 1:0

26e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Zámostný rent richting de bal. Zámostný passt de bal met de wreef. Delaunay rent richting de bal. Delaunay geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Michálek kopt de bal weg. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft de bal voor. Ravignani rent richting de bal. Ravignani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 2:0

42e minuut.
Ravignani rent richting de bal. Delaunay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Földes de bal. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Földes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michálek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 26%, Stella Rossa 74%.
F.C. PADULA - Stella Rossa 3:0

47e minuut.
Zámostný geeft de bal voor. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera met een sublieme pass. dos Bastos heeft problemen om de bal te vangen. dos Bastos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Delaunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delaunay passt de bal met de wreef. Daar is Ravignani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravignani schiet op doel. Tyšer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 4:0

55e minuut.
Przepiera passt de bal met de wreef. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos geeft de bal voor. Ravignani rent richting de bal. Ravignani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 5:0

57e minuut.
Földes rent richting de bal. Michálek onderschept slim de pass. Michálek met een sublieme pass. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Predoiu passt de bal met de wreef. Delaunay rent richting de bal. Delaunay passt de bal in één keer door. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 6:0

69e minuut.
Szafrański is nu in balbezit. Szafrański passt de bal in één keer door. Przepiera met een sublieme pass. Ravignani is nu in balbezit. Ravignani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 7:0

71e minuut.
Delaunay speelt de bal door. Walburg is nu in balbezit. Przepiera onderschept slim de pass. Ravignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravignani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 8:0

75e minuut.
Ravignani is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pasek ... Strafschop! Ravignani raakt geblesseerd tijdens het duel. dos Bastos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tyšer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 9:0

75e minuut.
Wagner passt de bal met de wreef. Pasek probeert naar een medespeler te passen. Jokiniemi geeft de bal voor. Ravignani is nu in balbezit. Ravignani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 10:0

77e minuut.
Walburg passt de bal in één keer door. Rukianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravignani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt dos Bastos de bal. dos Bastos schiet op doel. Tyšer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Ravignani rent richting de bal. Daar is Ravignani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravignani schiet op doel. Tyšer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Stella Rossa 11:0

85e minuut.
Horák rent richting de bal. Przepiera onderschept slim de pass. Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt dos Bastos de bal. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Przepiera passt de bal in één keer door. Delaunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delaunay passt de bal zonder na te denken. Ravignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravignani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 15%, Stella Rossa 85%.
F.C. PADULA - Stella Rossa 11:0