Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Rossa Wrath Of The Righteous
skioppo Tactiek TryoutB
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Velescu rent richting de bal. Stricchiola onderschept slim de pass. Stricchiola probeert naar een medespeler te passen. Agresta rent richting de bal. Agresta geeft een lange en hoge pass. Lottner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ducháček is nu in balbezit. Ducháček geeft een lange en hoge pass. de Jesús heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Şahinoğlu met een sublieme pass. Scutaru is nu in balbezit. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi draait met de bal, schiet en ... Lottner bokst de bal weg.

31e minuut.
Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru speelt de bal door. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat geeft een hoge lob. Moioli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Agresta kopt de bal weg. Şahinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zanardi is nu in balbezit. Moioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Rossa 67%, Wrath Of The Righteous 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stella Rossa - Wrath Of The Righteous 0:0

46e minuut.
Tatu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stricchiola rent richting de bal. Stricchiola speelt de bal door. Scutaru rent richting de bal. Zanardi onderschept slim de pass. Zanardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Boldescu geeft een hoge lob. Agresta kopt de bal weg. Parzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu onderschept slim de pass. Velescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stricchiola passt de bal in één keer door. Agresta rent richting de bal. Agresta passt de bal met de wreef. Zanardi is nu in balbezit. Zanardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lottner trapt de bal weg van het doel. Agresta kopt de bal weg. Zanardi rent richting de bal. Zanardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Lottner trapt de bal weg van het doel. Ducháček kopt de bal weg. Tatu rent richting de bal. Tatu schiet op doel. Lottner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Moioli onderschept slim de pass. Moioli geeft een hoge lob. Zanardi rent richting de bal. Zanardi schiet op doel. Lottner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Rossa - Wrath Of The Righteous 0:1

78e minuut.
Daar is Ostmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình is nu in balbezit. Zanardi is nu in balbezit. Zanardi schiet op doel. Lottner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu met een sublieme pass. Boldescu rent richting de bal. Neustadt verovert de bal door een tackle van achteren. Neustadt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zanardi schiet op doel. Lottner probeert naar een medespeler te passen. Stricchiola kopt de bal weg. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi haalt uit met een fantastische trap. Lottner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Agresta met een sublieme pass. Moioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moioli geeft de bal voor. Zanardi is nu in balbezit. Zanardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Rossa - Wrath Of The Righteous 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Rossa 66%, Wrath Of The Righteous 34%.
Stella Rossa - Wrath Of The Righteous 0:2