Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Atlético Mutuipense
barca Tactiek PIETY
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk passt de bal met de wreef. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... Nereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Montaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piga geeft een hoge lob. Zechlin krijgt zijn hoofd ertegen. Nereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Czerbniak geeft een hoge lob. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurkus maakt een afschuwelijke overtreding. Šurkus krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Frey met een sublieme pass. Daar is Zsiborás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsiborás geeft de bal voor. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás geeft een hoge lob. Piga kopt de bal weg. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Montaño kopt de bal weg. Ladaga heeft problemen om de bal te vangen. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:1

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montaño neemt de hoekschop. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin draait met de bal, schiet en ... Nereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Ladaga onderschept slim de pass. Ladaga geeft een lange en hoge pass. Gascoigne heeft problemen om de bal te vangen. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 72%, Atlético Mutuipense 28%.
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:1

49e minuut.
Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Kruk passt de bal in één keer door. Piga speelt de bal door. Daar is Craioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Tú rent richting de bal. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zechlin rent richting de bal. Zechlin passt de bal met de wreef. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:2

59e minuut.
Piga geeft een hoge lob. Kruk is nu in balbezit. Zsiborás schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zsiborás moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zsiborás schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kruk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thanh Tú zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:3

65e minuut.
Nereira trapt de bal weg van het doel. Montaño kopt de bal weg. Klungelig pakt Kruk de bal. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin geeft de bal voor. Corinthiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Zechlin probeert de bal aan de voet te houden. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel. Nereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Piga probeert naar een medespeler te passen. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corinthiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corinthiano krijgt een gele kaart. Craioveanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simášek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel. Nereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:4

85e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Piga onderschept slim de pass. Piga speelt de bal door. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Kruk draait met de bal, schiet en ... Nereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kruk is nu in balbezit. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:5

89e minuut.
Nereira met een sublieme pass. Kruk kopt de bal weg. Zechlin rent richting de bal. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 78%, Atlético Mutuipense 22%.
Colinas F.c - Atlético Mutuipense 0:6