Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pessoense Pato Branco F C
bas1² Tactiek 2.0
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Dell`Accio geeft de bal voor. Buitenspel voor Zila. Goede buitenspelval van de verdediging. Dalmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. Lizak onderschept slim de pass. Lizak passt de bal in één keer door. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. Aste probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Král rent richting de bal. Král passt de bal met de wreef. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lizak speelt de bal door. Nooij rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andronic. Andronic krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král met een sublieme pass. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel. Rockefeller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Del Giovane neemt vlug de vrije trap. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Pato Branco F C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 58%, Pato Branco F C 42%.
Pessoense - Pato Branco F C 0:1

47e minuut.
Aste geeft een hoge lob. Inworp. Afet met een snelle inworp. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dell`Accio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Král met de inworp. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Pato Branco F C 0:2

59e minuut.
Năftănăilă rent richting de bal. Král is nu in balbezit. Král passt de bal in één keer door. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Bakiera met de inworp. Král rent richting de bal. Fusinato onderschept slim de pass. Fusinato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zila is nu in balbezit. Del Giovane is nu in balbezit. Met opzet legt Zila zijn tegenspeler op de grond. Zila krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Del Giovane de bal onder controle te krijgen. Bakiera is nu in balbezit. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dell`Accio verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bakiera kopt de bal weg. Del Giovane probeert de bal aan de voet te houden. Buscher rent richting de bal. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Giovane heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Azzopardi trapt de bal weg van het doel. Nooij kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rutkowski probeert de bal aan de voet te houden. Král rent richting de bal. Král probeert naar een medespeler te passen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscher is nu in balbezit. Buscher geeft een hoge lob. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Rockefeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek geeft een lange en hoge pass. Daar is Zila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 61%, Pato Branco F C 39%.
Pessoense - Pato Branco F C 0:2