Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OKS Domik Tuchola
523 Tactiek 64_2
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
47.4 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Golański raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lombaerts komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Terreri is nu in balbezit. Pieronek probeert naar een medespeler te passen. Trolesi met een sublieme pass. Vene rent richting de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Lombaerts passt de bal met de wreef. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Tường Minh geeft een hoge lob. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap. Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieronek speelt de bal door. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap. Mulligan bokst de bal weg. Vene rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tường Minh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eszterházi krijgt zijn hoofd ertegen. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek met een sublieme pass. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tường Minh geeft een lange en hoge pass. Vene rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pieronek zal de hoekschop nemen. Vene maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulligan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 62%, Domik Tuchola 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS OKS - Domik Tuchola 0:0

48e minuut.
Tường Minh is nu in balbezit. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi passt de bal met de wreef. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pieronek is nu in balbezit. Ślepowron onderschept slim de pass. Trolesi probeert naar een medespeler te passen. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marczyk komt het veld opgelopen. Kaçiu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pieronek speelt de bal door. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh met een sublieme pass. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi draait met de bal, schiet en ... Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Keller met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Ureña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adamski raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Trolesi kopt de bal weg. Pieronek speelt de bal door. Gouvas rent richting de bal. Eszterházi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Domik Tuchola 0:1

71e minuut.
Eftimie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombaerts rent richting de bal. Lombaerts geeft de bal voor. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adamski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS OKS - Domik Tuchola 1:1

76e minuut.
Daar is Gouvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh passt de bal in één keer door. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 68%, Domik Tuchola 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS OKS - Domik Tuchola 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Trolesi geeft de bal voor. Eszterházi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gouvas ... Strafschop! Eszterházi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pieronek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Domik Tuchola 1:2

99e minuut.
Kaçiu geeft een hoge lob. Daar is Zundl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trolesi. Trolesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 66%, Domik Tuchola 34%.
KS OKS - Domik Tuchola 1:2

109e minuut.
Marczyk is nu in balbezit. Pieronek onderschept slim de pass. Pieronek geeft een lange en hoge pass. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi schiet op doel. Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

112e minuut.
Ślepowron speelt de bal door. Daar is Trolesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trolesi geeft een hoge lob. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

115e minuut.
Minh Toàn geeft de bal voor. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh passt de bal met de wreef. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Daar is Tường Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Minh probeert naar een medespeler te passen. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi draait met de bal, schiet en ... Marczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een hoge lob. Minh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn geeft een lange en hoge pass. Marczyk probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 67%, Domik Tuchola 33%.
KS OKS - Domik Tuchola 1:2