Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-10 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szalowa Street Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Szalowa Street FC Humpys
4-1-2-2-1 Tactiek hs10
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Łokietek rent richting de bal. Łokietek passt de bal in één keer door. Jagła bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka rent richting de bal. Šimonka schiet op doel. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hviždoš probeert naar een medespeler te passen. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka speelt de bal door. Jagła rent richting de bal. Jagła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tlaga geeft de bal voor. Jagła kopt de bal weg. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka schiet op doel. Paricumbum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Polemis speelt de bal door. Hviždoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hviždoš passt de bal met de wreef. Jagła is nu in balbezit. Jagła schiet op doel. Ociesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Paricumbum rent richting de bal. Polemis verovert de bal door een tackle van achteren. Polemis speelt de bal door. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Inworp. Łokietek met de inworp. Jagła rent richting de bal. Jagła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Humpys 0:1

37e minuut.
Zamaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vannier komt het veld opgelopen. Polemis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 59%, FC Humpys 41%.
Szalowa Street - FC Humpys 0:1

51e minuut.
Paricumbum onderschept slim de pass. Czereszewski kan de bal niet met de borst controleren. Jagła rent richting de bal. Jagła haalt uit met een fantastische trap. Ociesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Humpys 0:2

59e minuut.
Batrić is nu in balbezit. Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Tywczyński rent richting de bal. Tywczyński schiet op doel. Biaram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Polemis passt de bal in één keer door. Jagła rent richting de bal. Šimonka is nu in balbezit. Jagła is nu in balbezit. Jagła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hviždoš passt de bal zonder na te denken. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka passt de bal in één keer door. Polemis rent richting de bal. Polemis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Guerao probeert naar een medespeler te passen. Batrić rent richting de bal. Batrić geeft een lange en hoge pass. Jagła is nu in balbezit. Jagła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Gieremek passt de bal zonder na te denken. Hviždoš met een sublieme pass. Jagła is nu in balbezit. Jagła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 58%, FC Humpys 42%.
Szalowa Street - FC Humpys 0:2