Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-13 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Paraguay Canada
PY-D-MD-2A-Can Tactiek 52cam2 lower def
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 61.9
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Lajeunesse passt de bal zonder na te denken. Emmerson rent richting de bal. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Bélanger heeft problemen om de bal te vangen. Bélanger haalt uit met een fantastische trap. Zarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aquino met de inworp. Ovelar rent richting de bal. Ovelar geeft de bal voor. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Dauchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hutchinson kopt de bal weg. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft een hoge lob. Bélanger rent richting de bal. Bélanger haalt uit met een fantastische trap. Zarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lajeunesse geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino met een snelle inworp. Tellez geeft een hoge lob. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lajeunesse passt de bal in één keer door. Tellez heeft problemen om de bal te vangen. Tellez passt de bal zonder na te denken. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 45%, Canada 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay - Canada 0:0

46e minuut.
Stroessner verovert de bal door een tackle van achteren. Stroessner met een sublieme pass. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino geeft de bal voor. Vergara rent richting de bal. Dauchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Canada 1:0

48e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mindikowski. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grenier met een snel genomen vrije trap. Bélanger is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Aquino met een harde bal richting middenveld. Gruber kopt de bal weg. Emmerson probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Zarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - Canada 1:1

52e minuut.
Lajeunesse geeft een hoge lob. Gallardo rent richting de bal. Aquino maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aquino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Daar is Emmerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellez geeft de bal voor. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Dauchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Canada 2:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero komt het veld opgelopen. Praljak komt het veld opgelopen. Rogers komt het veld opgelopen. Hargreaves komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero speelt de bal door. Tellez is nu in balbezit. Tellez geeft de bal voor. Correa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabral komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Grenier geeft een lange en hoge pass. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner geeft de bal voor. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cabral passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Dauchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bélanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aguilera zijn tegenspeler op de grond. Aguilera krijgt een gele kaart. Hargreaves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiese komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hargreaves. Wasmosy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wasmosy met een snel genomen vrije trap. Kiese controleert de bal met de borst. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese onderschept slim de pass. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Dauchez bokst de bal weg.

88e minuut.
Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy met een sublieme pass. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral geeft de bal voor. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal. Dauchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 43%, Canada 57%.
Paraguay - Canada 2:1