Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-13 08:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Singapore
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Singapore Daehan Minguk
161! Tactiek WhatDidYouPlay
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.9 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Leong geeft een hoge lob. Uk-Byung is nu in balbezit. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:1

10e minuut.
Lee-Park met de inworp. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Yang-Li springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:2

11e minuut.
Yang-Bum passt de bal met de wreef. Yang-Li is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leong. Yang-Li wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Teo passt de bal zonder na te denken. Hup met een sublieme pass. Goh rent richting de bal. Goh geeft een lange en hoge pass. Daar is Jee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hup rent richting de bal. Hup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Uk-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uk-Byung geeft de bal voor. Daar is Leong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:3

30e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Kwong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:4

30e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup passt de bal met de wreef. Goh speelt de bal door. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leong probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yang-Bum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ling-Bum komt het veld opgelopen. Joon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore 75%, Daehan Minguk 25%.
Singapore - Daehan Minguk 0:4

47e minuut.
Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park passt de bal met de wreef. Joon is nu in balbezit. Joon geeft een lange en hoge pass. Yang-Li maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:5

53e minuut.
Yang-Bum kan de bal niet met de borst controleren. Yang-Bum geeft een hoge lob. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:6

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Teo de bal onder controle te krijgen. Lee-Park speelt de bal door. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leong heeft problemen om de bal te vangen. Eng verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:7

55e minuut.
Hon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Won-Byung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Joon rent richting de bal. Joon geeft een lange en hoge pass. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:8

67e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft de bal voor. Leong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Joon is nu in balbezit. Joon speelt de bal door. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Kwong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:9

71e minuut.
Inworp. Ling-Park komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yang-Li onderschept slim de pass. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:10

76e minuut.
Joon met een sublieme pass. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal in één keer door. Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Daehan Minguk 0:11

77e minuut.
Ling-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Park passt de bal in één keer door. Joon rent richting de bal. Joon geeft een lange en hoge pass. Yang-Li springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon passt de bal in één keer door. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lee-Park passt de bal met de wreef. Ling-Park rent richting de bal. Chua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ling-Park wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yang-Li kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Park draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Joon passt de bal met de wreef. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Daar is Ling-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Park schiet op doel. Kwong bokst de bal weg.

89e minuut.
Teo geeft een lange en hoge pass. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Li speelt de bal door. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore 76%, Daehan Minguk 24%.
Singapore - Daehan Minguk 0:11