Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani FKS STAL MIELEC`
1 Tactiek Grecja
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 51.5
zwak Schieten goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Koń rent richting de bal. Krasowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń passt de bal met de wreef. Krasowsky is nu in balbezit. Krasowsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major draait met de bal, schiet en ... Torelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczepański rent richting de bal. Szczepański draait met de bal, schiet en ... Mucsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Krasowsky passt de bal met de wreef. Pirali rent richting de bal. Pirali passt de bal in één keer door. Krasowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasowsky schiet op doel. Silani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Krasowsky draait met de bal, schiet en ... Wright probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krasowsky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:1

16e minuut.
Pirali geeft een hoge lob. Krasowsky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Wright krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Silani trapt de bal weg. Luyang kan de bal niet met de borst controleren. Krasowsky is nu in balbezit. Krasowsky haalt uit met een fantastische trap. Silani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:2

19e minuut.
Krasowsky passt de bal in één keer door. Pirali heeft problemen om de bal te vangen. Pirali speelt de bal door. Krasowsky rent richting de bal. Krasowsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Petrelli onderschept slim de pass. Segura speelt de bal door. da Silva rent richting de bal. Krasowsky onderschept slim de pass. Krasowsky schiet op doel. Silani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Łęgowski heeft problemen om de bal te vangen. Koń is nu in balbezit. Koń passt de bal in één keer door. Zambullo geeft een lange en hoge pass. Koń maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Arcidiaco passt de bal met de wreef. Daar is Koń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koń passt de bal in één keer door. Krasowsky is nu in balbezit. Krasowsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zambullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambullo passt de bal in één keer door. Krasowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń rent richting de bal. Koń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:3

31e minuut.
Pirali is nu in balbezit. Pirali met een sublieme pass. Krasowsky is nu in balbezit. Krasowsky haalt uit met een fantastische trap. Silani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:4

34e minuut.
Inworp. Pirali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koń geeft de bal voor. Krasowsky rent richting de bal. Krasowsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:5

37e minuut.
Arcidiaco geeft een lange en hoge pass. Krasowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright maakt een afschuwelijke overtreding. Krasowsky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Luyang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pirali geeft de bal voor. Zambullo is nu in balbezit. da Silva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Silva krijgt een gele kaart. Zambullo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasowsky kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Silani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Krasowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasowsky haalt uit met een fantastische trap. Silani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:6

39e minuut.
Szczepański passt de bal zonder na te denken. Pirali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirali passt de bal zonder na te denken. Krasowsky rent richting de bal. Krasowsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt García de bal. Krasowsky rent richting de bal. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasowsky onderschept slim de pass. Krasowsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 76%, FKS STAL MIELEC` 24%.
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:6

54e minuut.
Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń probeert naar een medespeler te passen. Pirali speelt de bal door. Krasowsky rent richting de bal. Krasowsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:7

56e minuut.
Koń passt de bal met de wreef. Luyang probeert naar een medespeler te passen. Zambullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambullo heeft problemen om de bal te vangen. Zambullo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Petrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrelli geeft een lange en hoge pass. Wright rent richting de bal. Krasowsky onderschept slim de pass. Krasowsky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:8

67e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambullo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luyang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lepra komt het veld opgelopen. Gołoś komt het veld opgelopen. Brossard komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Luyang is nu in balbezit. Luyang passt de bal met de wreef. Krasowsky rent richting de bal. Krasowsky draait met de bal, schiet en ... Silani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:9

83e minuut.
Daar is Krasowsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasowsky raakt geblesseerd tijdens het duel. Collodet met een snel genomen vrije trap. Pirali geeft de bal voor. Krasowsky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:10

90e minuut.
Luyang passt de bal met de wreef. Krasowsky is nu in balbezit. Krasowsky geeft een hoge lob. Daar is Zambullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambullo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 81%, FKS STAL MIELEC` 19%.
Nieskalani - FKS STAL MIELEC` 0:10