Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique JK Pärnu Vaprus
Koit feat. Uno Tactiek 2-3-5 no2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
31.1 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten adequate
poor Passen very good
average Verdedigen average


9e minuut.
Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Vane bereikt de bal nog maar net als eerste. Vane draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 0:1

15e minuut.
Härm neemt vlug de vrije trap. Malsub controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rööp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Duljanov met de inworp. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül met een sublieme pass. Rööp rent richting de bal. Rööp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 0:2

23e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp is nu in balbezit. Rööp draait met de bal, schiet en ... Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 0:3

37e minuut.
Chwałek onderschept slim de pass. Gaito is nu in balbezit. Gaito geeft een lange en hoge pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuslapu de bal. Rööp is nu in balbezit. Rööp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een lange en hoge pass. Papadopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Rööp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp schiet op doel. Parker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 73%, JK Pärnu Vaprus 27%.
Mystique - JK Pärnu Vaprus 0:4

49e minuut.
Papadopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Papadopoulos geeft een lange en hoge pass. Răcaru rent richting de bal. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 1:4

59e minuut.
Konno is nu in balbezit. Tazegül verovert de bal door een tackle van achteren. Salas probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vane is nu in balbezit. Vane draait met de bal, schiet en ... Fridman kopt de bal weg. Rööp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 1:5

84e minuut.
Duljanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viira komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Vane onderschept slim de pass. Vane controleert de bal met de borst. Vane haalt uit met een fantastische trap. Parker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - JK Pärnu Vaprus 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 66%, JK Pärnu Vaprus 34%.
Mystique - JK Pärnu Vaprus 1:6