Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MilitaryTeam Lechia 06 Mysłowice
TESTE Tactiek !!! hej hej
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 33.9
good Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
van den Wiel probeert naar een medespeler te passen. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz passt de bal met de wreef. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Babiarz passt de bal met de wreef. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dębek. Dębek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Cammarota de bal. Cammarota probeert naar een medespeler te passen. Yasser Rayan is nu in balbezit. Yasser Rayan geeft een lange en hoge pass. Babiarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gołyga kan de bal niet met de borst controleren. van den Wiel rent richting de bal. Gołyga begaat een overtreding. Gołyga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues geeft de bal voor. Babiarz is nu in balbezit. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MilitaryTeam - Lechia 06 Mysłowice 1:0

28e minuut.
Kubizna geeft een hoge lob. van den Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van den Wiel geeft een lange en hoge pass. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bigliardi trapt de bal weg. Grajkowski kopt de bal weg. van den Wiel controleert de bal met de borst. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szalkowski speelt de bal door. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues passt de bal met de wreef. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan draait met de bal, schiet en ... Bigliardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MilitaryTeam 55%, Lechia 06 Mysłowice 45%.
MilitaryTeam - Lechia 06 Mysłowice 1:0

47e minuut.
Pekdemir onderschept slim de pass. Grajkowski onderschept slim de pass. Babiarz onderschept slim de pass. Babiarz draait met de bal, schiet en ... Ashcroft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MilitaryTeam - Lechia 06 Mysłowice 2:0

50e minuut.
Gmiński heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński passt de bal met de wreef. Daar is Babiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MilitaryTeam - Lechia 06 Mysłowice 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Kubizna de bal. Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski geeft een lange en hoge pass. Patalan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gołyga kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Gmiński onderschept slim de pass. Gmiński geeft een hoge lob. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MilitaryTeam 58%, Lechia 06 Mysłowice 42%.
MilitaryTeam - Lechia 06 Mysłowice 3:0