Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas son Campeones Monte Real FC
451?? Tactiek El Muro de Trump
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Dolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

8e minuut.
Augstriņš geeft de bal voor. Marzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Augstriņš zal de hoekschop nemen. Alba krijgt zijn hoofd ertegen. Meola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Augstriņš speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Aaron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aaron krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Marzio passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aaron. Salgado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Scherb kopt de bal weg. Aaron is nu in balbezit. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fortune passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scherb de bal. Əlibabayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əlibabayev krijgt een gele kaart. Scherb wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Şükürov passt de bal met de wreef. Augstriņš is nu in balbezit. Augstriņš passt de bal zonder na te denken. Şükürov heeft problemen om de bal te vangen. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Meola bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Augstriņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Augstriņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal zonder na te denken. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Scherb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Daar is Şükürov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Meola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 59%, Monte Real FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas son Campeones - Monte Real FC 0:0

57e minuut.
Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Augstriņš verovert de bal door een tackle van achteren. Augstriņš geeft de bal voor. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Augstriņš rent richting de bal. Klungelig pakt Augstriņš de bal. Augstriņš geeft een hoge lob. Şükürov springt en kopt de bal. Meola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 63%, Monte Real FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas son Campeones - Monte Real FC 0:0