Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Versalles Aguilas son Campeones
5DEF-2ATT Tactiek 451??
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 36.7
waardeloos Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Zeller onderschept slim de pass. Zeller speelt de bal door. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev schiet op doel. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Aguilas son Campeones 0:1

4e minuut.
Əlibabayev kopt de bal weg. Aaron is nu in balbezit. Tolomac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tolomac krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dracula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Əlibabayev passt de bal zonder na te denken. Aaron is nu in balbezit. Carobbi begaat een overtreding. Carobbi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cuervo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunst met een snelle inworp. Lampka geeft de bal voor. Əlibabayev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dunst rent richting de bal. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka passt de bal met de wreef. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Izquierdo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 74%, Aguilas son Campeones 26%.
FC Versalles - Aguilas son Campeones 0:1

50e minuut.
Częścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron onderschept slim de pass. Met opzet legt Abbondanzieri zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abbondanzieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abbondanzieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aaron moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aaron kan niet meer verder spelen. Guilbaud komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dunst is nu in balbezit. Lampka rent richting de bal. Lampka geeft de bal voor. Əlibabayev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Aguilas son Campeones 0:2

65e minuut.
Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka speelt de bal door. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alejo de bal onder controle te krijgen. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Fortune geeft de bal voor. Dunst kopt de bal weg. Częścik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka schiet op doel. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Alejo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Newhart met een snelle inworp. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dracula rent richting de bal. Balparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Balparmak geeft een hoge lob. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 68%, Aguilas son Campeones 32%.
FC Versalles - Aguilas son Campeones 0:2