Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragones del Eden PUMAS DEL VZLA
tikitiki3D Tactiek 3-4-3
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
40.6 gemiddelde waardering 36.4
solid Schieten good
good Passen adequate
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Niedźwiecki met een sublieme pass. Vlăsceanu kopt de bal weg. Sherwood geeft een hoge lob. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 1:0

17e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin schiet op doel. Matyja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Basanta de bal onder controle te krijgen. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 1:1

35e minuut.
Vlăsceanu is nu in balbezit. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari geeft een hoge lob. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe draait met de bal, schiet en ... Niedźwiecki bokst de bal weg. Klungelig pakt Della Salica de bal. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 2:1

45e minuut.
Santana kopt de bal weg. Della Salica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 37%, PUMAS DEL VZLA 63%.
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 3:1

63e minuut.
Odwald speelt de bal door. Ceschino rent richting de bal. Ceschino passt de bal met de wreef. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap. Matyja bokst de bal weg.

66e minuut.
Doeltrap. Grecea komt het veld opgelopen. Pitrinas komt het veld opgelopen. Šavar komt het veld opgelopen. Cacciari komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Beltrán geeft een hoge lob. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paepe is nu in balbezit. Paepe schiet op doel. Pieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedźwiecki bokst de bal weg.

75e minuut.
Pieri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beltrán de bal. Beltrán passt de bal zonder na te denken. Paepe rent richting de bal. Paepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

80e minuut.
Sherwood rent richting de bal. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus speelt de bal door. Pitrinas is nu in balbezit. Pitrinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pussineri passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Basor de bal onder controle te krijgen. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 4:1

88e minuut.
Buitenspel voor Pitrinas. Goede buitenspelval van de verdediging. Grecea neemt vlug de vrije trap. Daar is Vlăsceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okiljević rent richting de bal. Okiljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cacciari de bal. Paepe is nu in balbezit. Paepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 32%, PUMAS DEL VZLA 68%.
Dragones del Eden - PUMAS DEL VZLA 5:1