Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Real FC FC Versalles
El Muro de Trump Tactiek 5DEF-2ATT
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 22.7
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Augstriņš passt de bal met de wreef. Mijal speelt de bal door. Abbondanzieri speelt de bal door. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gil geeft de bal voor. Augstriņš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alba de bal. Augstriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Augstriņš geeft een lange en hoge pass. Izquierdo bokst de bal weg.

9e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov passt de bal zonder na te denken. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Izquierdo met een harde bal richting middenveld. Scherb is nu in balbezit. Scherb geeft een hoge lob. Alba kopt de bal weg. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Izquierdo met een sublieme pass. Salgado kopt de bal weg. Klungelig pakt Şükürov de bal. Şükürov schiet op doel. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scherb rent richting de bal. Scherb schiet op doel. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Abbondanzieri passt de bal met de wreef. Augstriņš speelt de bal door. Brown rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Şükürov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - FC Versalles 1:0

20e minuut.
Şükürov speelt de bal door. Izquierdo met een sublieme pass. Scherb kopt de bal weg. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Augstriņš is nu in balbezit. Augstriņš passt de bal zonder na te denken. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - FC Versalles 2:0

37e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal met de wreef. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - FC Versalles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real FC 23%, FC Versalles 77%.
Monte Real FC - FC Versalles 3:0

56e minuut.
Augstriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Augstriņš geeft een hoge lob. Şükürov rent richting de bal. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - FC Versalles 4:0

59e minuut.
Şükürov geeft een lange en hoge pass. Mijal is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo bokst de bal weg.

61e minuut.
Brown rent richting de bal. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Abbondanzieri rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Scherb is nu in balbezit. Scherb passt de bal zonder na te denken. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - FC Versalles 5:0

70e minuut.
Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scherb rent richting de bal. Scherb passt de bal in één keer door. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cuervo geeft een hoge lob. Augstriņš geeft een lange en hoge pass. Alba kopt de bal weg. Şükürov rent richting de bal. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Augstriņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augstriņš passt de bal in één keer door. Salgado met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real FC 26%, FC Versalles 74%.
Monte Real FC - FC Versalles 5:0