Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zucaritas FC Dragones del Eden
Anti-Antigua Tactiek tikitiki3D
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 39.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Basanta verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manjarín. Basanta raakt geblesseerd tijdens het duel. Basanta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paepe is nu in balbezit. Paepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sherwood kopt de bal weg. Kanyan probeert de bal met de borst te controleren. Kanyan met een sublieme pass. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Udrescu met een snelle inworp. Aracil rent richting de bal. Aracil geeft een lange en hoge pass. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín haalt uit met een fantastische trap. Mongelar bokst de bal weg.

42e minuut.
Pussineri heeft problemen om de bal te vangen. Kanyan rent richting de bal. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Paepe rent richting de bal. Paepe schiet op doel. Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pussineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussineri geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Paepe is nu in balbezit. Paepe draait met de bal, schiet en ... Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 47%, Dragones del Eden 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zucaritas FC - Dragones del Eden 0:0

46e minuut.
Ferrari kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Paepe rent richting de bal. Paepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Santana kopt de bal weg. Paepe rent richting de bal. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe kan de bal niet met de borst controleren. Paepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Santana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gülercan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Etulain is nu in balbezit. Amiranda verovert de bal door een tackle van achteren. Amiranda geeft een lange en hoge pass. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín draait met de bal, schiet en ... Mongelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - Dragones del Eden 1:0

75e minuut.
Aracil geeft een hoge lob. Okiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín begaat een overtreding. Manjarín krijgt een gele kaart. Okiljević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 38%, Dragones del Eden 62%.
Zucaritas FC - Dragones del Eden 1:0