Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS DEL VZLA fabio casotte
5-4-1 Tactiek jorge jesus
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bencini de bal. Bencini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Cierkos is nu in balbezit. Cierkos geeft een lange en hoge pass. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet schiet op doel. Buchalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS DEL VZLA - fabio casotte 0:1

4e minuut.
Šavar rent richting de bal. Šavar geeft een lange en hoge pass. Bencini kopt de bal weg. Ignasz rent richting de bal. Ignasz schiet op doel. De bal raakt de paal. Perebinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PUMAS DEL VZLA - fabio casotte 1:1

6e minuut.
Brasileiro kopt de bal weg. Hachimura heeft problemen om de bal te vangen. Šavar is nu in balbezit. Bundervoet onderschept slim de pass. Bundervoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS DEL VZLA - fabio casotte 1:2

17e minuut.
Lankiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pogorilić met een snelle inworp. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tolotti onderschept slim de pass. Tolotti geeft een lange en hoge pass. Tango speelt de bal door. Pogorilić rent richting de bal. Pogorilić passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pogorilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier rent richting de bal. Garnier passt de bal zonder na te denken. Bencini is nu in balbezit. Bencini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bencini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tango maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šavar heeft problemen om de bal te vangen. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapis verovert de bal door een tackle van achteren. Lapis passt de bal zonder na te denken. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS DEL VZLA 59%, fabio casotte 41%.
PUMAS DEL VZLA - fabio casotte 1:2

55e minuut.
Inworp. Pieri komt het veld opgelopen. Stanny komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Basor geeft de bal voor. Inworp. Pogorilić met een snelle inworp. Töykkälä rent richting de bal. Töykkälä geeft een hoge lob. Buchalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Buitenspel voor Bencini. Goede buitenspelval van de verdediging. Davino komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tango is nu in balbezit. Tango geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garnier met een snelle inworp. Stanny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cierkos passt de bal in één keer door. Mocidade is nu in balbezit. Mocidade speelt de bal door. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS DEL VZLA 64%, fabio casotte 36%.
PUMAS DEL VZLA - fabio casotte 1:2