Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zucaritas FC Aguilas son Campeones
Anti-Antigua Tactiek 451??
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 39.7
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Lampka rent richting de bal. Inworp. Dunst met een snelle inworp. Lampka geeft een lange en hoge pass. Bredar springt en kopt de bal. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Amiranda met een snelle inworp. Aracil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortune. Fortune krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Guilbaud met een sublieme pass. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lampka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kanyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjarín krijgt een gele kaart. Fortune wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fortune kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 41%, Aguilas son Campeones 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zucaritas FC - Aguilas son Campeones 0:0

46e minuut.
Guilbaud probeert naar een medespeler te passen. Aracil is nu in balbezit. Newhart maakt een afschuwelijke overtreding. Newhart krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kanyan rent richting de bal. Kanyan met een sublieme pass. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín schiet op doel. Meola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - Aguilas son Campeones 1:0

58e minuut.
Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart probeert naar een medespeler te passen. Bredar is nu in balbezit. Bredar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ordáz probeert naar een medespeler te passen. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak geeft een hoge lob. Daar is Bredar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Balparmak passt de bal in één keer door. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Balam maakt een afschuwelijke overtreding. Balam krijgt een gele kaart. Newhart raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Newhart kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Manjarín probeert de bal aan de voet te houden. Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een hoge lob. Bredar is nu in balbezit. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Barrera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 50%, Aguilas son Campeones 50%.
Zucaritas FC - Aguilas son Campeones 1:0