Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragones del Eden Future-Stars
tikitiki3D Tactiek 433
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Etulain geeft de bal voor. Santana kopt de bal weg. Klungelig pakt Tâlvan de bal. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sherwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Etulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Etulain met een sublieme pass. Paepe is nu in balbezit. Paepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paepe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Ferrari geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. Klungelig pakt Tâlvan de bal. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tâlvan onderschept slim de pass. Torres met een sublieme pass. Paepe rent richting de bal. Paepe schiet op doel. Gabrielyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Future-Stars 1:0

16e minuut.
Stephenson speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Zabijakin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabijakin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zabijakin passt de bal zonder na te denken. Salva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okiljević. Okiljević krijgt een gele kaart. Salva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salva kan niet meer verder spelen. Vadeş komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Sherwood is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Mongelar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragones del Eden - Future-Stars 1:1

26e minuut.
Paepe verovert de bal door een tackle van achteren. Paepe probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dvorschák de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Onofri geeft een lange en hoge pass. Grecea kopt de bal weg. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Future-Stars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 43%, Future-Stars 57%.
Dragones del Eden - Future-Stars 1:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Onofri de bal onder controle te krijgen. Paepe rent richting de bal. Tâlvan is nu in balbezit. Paepe onderschept slim de pass. Paepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pussineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussineri met een sublieme pass. Zabijakin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paepe rent richting de bal. Paepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Grecea met een sublieme pass. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paepe is nu in balbezit. Paepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Gemmrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sherwood is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çerkez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wójcik kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. Capote geeft een hoge lob. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ferrari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vivenza komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zabijakin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 49%, Future-Stars 51%.
Dragones del Eden - Future-Stars 1:2