Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Real FC Zucaritas FC
Panchoahead Tactiek Anti-Antigua
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
5 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Augstriņš probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel. Klungelig pakt Vargas de bal. Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real FC - Zucaritas FC 1:0

3e minuut.
Amiranda probeert naar een medespeler te passen. Kanyan heeft problemen om de bal te vangen. Kanyan passt de bal in één keer door. Scherb is nu in balbezit. Scherb geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real FC 36%, Zucaritas FC 64%.
Monte Real FC - Zucaritas FC 1:0

46e minuut.
Amiranda passt de bal in één keer door. Scherb bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherb geeft een hoge lob. Kwieciński springt en kopt de bal. Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De Brul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gillespie de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Scherb geeft een lange en hoge pass. Barrera bokst de bal weg.

59e minuut.
Gillespie passt de bal in één keer door. Aracil rent richting de bal. Aracil passt de bal met de wreef. Scherb rent richting de bal. Scherb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Scherb geeft een lange en hoge pass. Kwieciński rent richting de bal. Fuentes is nu in balbezit. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Abajo onderschept slim de pass. Abajo speelt de bal door. Daar is Scherb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherb geeft een lange en hoge pass. Kwieciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real FC 32%, Zucaritas FC 68%.
Monte Real FC - Zucaritas FC 1:0