Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zucaritas FC FC Versalles
Anti-Antigua Tactiek 5DEF-2ATT
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 25.3
solide Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Aracil is nu in balbezit. Aracil passt de bal met de wreef. De Mello is nu in balbezit. De Mello schiet op doel. Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - FC Versalles 1:0

9e minuut.
De la Torre probeert naar een medespeler te passen. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Özyiğit begaat een overtreding. Özyiğit krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Tabares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón is nu in balbezit. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aracil geeft een lange en hoge pass. Udrescu speelt de bal door. De Mello probeert de bal met de borst te controleren. De Mello schiet op doel. Alejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aracil zal de hoekschop nemen. De Mello springt en kopt de bal. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tolomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - FC Versalles 2:0

23e minuut.
Kanyan geeft een hoge lob. Mijal kopt de bal weg. Tolomac heeft problemen om de bal te vangen. De Mello is nu in balbezit. De Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - FC Versalles 3:0

24e minuut.
Amiranda is nu in balbezit. Amiranda geeft de bal voor. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mello onderschept slim de pass. De Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aracil is nu in balbezit. Aracil geeft een hoge lob. Mijal rent richting de bal. De Mello onderschept slim de pass. De Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Izquierdo trapt de bal weg van het doel. Doczekalski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amiranda de bal onder controle te krijgen. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 28%, FC Versalles 72%.
Zucaritas FC - FC Versalles 3:0

47e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Kanyan probeert naar een medespeler te passen. De Mello rent richting de bal. De Mello schiet op doel. Izquierdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zucaritas FC - FC Versalles 4:0

49e minuut.
Aracil passt de bal met de wreef. De Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alejo. De Mello roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. De Mello kan niet meer verder spelen. Manjarín komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Amiranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Aracil de bal. Mijal begaat een overtreding. Mijal krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Soria krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Alejo geeft een hoge lob. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kanyan kan niet meer verder spelen. Car komt het veld opgelopen. Car zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Amiranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiranda met een sublieme pass. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aracil met een snelle inworp. Daar is Amiranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiranda geeft de bal voor. Manjarín krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Car rent richting de bal. Car geeft een hoge lob. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alejo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Amiranda speelt de bal door. Daar is Aracil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aracil passt de bal zonder na te denken. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zucaritas FC 23%, FC Versalles 77%.
Zucaritas FC - FC Versalles 4:0