Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fabio casotte Aguilas son Campeones
jorge jesus Tactiek 451??
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten matig
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Espositiango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendolaro geeft de bal voor. Marzio kopt de bal weg. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fabio casotte - Aguilas son Campeones 1:0

16e minuut.
Navarro García met een sublieme pass. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Vén is nu in balbezit. Vén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Navarro García de bal. Bredar rent richting de bal. Navarro García rent richting de bal. Bredar rent richting de bal. Zéfiro probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dunst rent richting de bal. Navarro García verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro García geeft de bal voor. Vén is nu in balbezit. Vén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nowacki trapt de bal weg van het doel. Mendolaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lampka. Lampka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bundervoet probeert de bal aan de voet te houden. Balparmak is nu in balbezit. Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marzio probeert naar een medespeler te passen. Augestrand heeft problemen om de bal te vangen. Augestrand speelt de bal door. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fabio casotte 36%, Aguilas son Campeones 64%.
fabio casotte - Aguilas son Campeones 1:0

46e minuut.
Guilbaud met de inworp. Augestrand is nu in balbezit. Tango begaat een overtreding. Tango krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mendolaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bundervoet de bal. Bundervoet geeft een lange en hoge pass. Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fabio casotte 39%, Aguilas son Campeones 61%.
fabio casotte - Aguilas son Campeones 1:0