Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future-Stars Zucaritas FC
433 Tactiek Anti-Antigua
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Car verovert de bal door een tackle van achteren. Car speelt de bal door. Kocisz rent richting de bal. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Zucaritas FC 1:0

13e minuut.
Aracil rent richting de bal. Klungelig pakt Aracil de bal. Capote rent richting de bal. Capote geeft een lange en hoge pass. Greenwood kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dvorschák is nu in balbezit. Dvorschák geeft de bal voor. Balam kopt de bal weg. Daar is Salva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Stephenson passt de bal met de wreef. Greenwood onderschept slim de pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ordáz trapt de bal weg van het doel. Amiranda is nu in balbezit. Amiranda passt de bal zonder na te denken. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 46%, Zucaritas FC 54%.
Future-Stars - Zucaritas FC 1:0

60e minuut.
Aracil rent richting de bal. Aracil geeft een hoge lob. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aracil is nu in balbezit. Aracil passt de bal met de wreef. Amiranda speelt de bal door. Klungelig pakt Manjarín de bal. Manjarín schiet op doel. Gabrielyan bokst de bal weg.

75e minuut.
Tell is nu in balbezit. Salva verovert de bal door een tackle van achteren. Car tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Car krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 50%, Zucaritas FC 50%.
Future-Stars - Zucaritas FC 1:0