Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Real fabio casotte
El Muro de Trump Tactiek F.Diniz
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.2 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Espositiango passt de bal zonder na te denken. Örümcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Örümcer geeft een lange en hoge pass. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Örümcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Örümcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Tango met een snelle inworp. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro onderschept slim de pass. Mendolaro geeft de bal voor. Torrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tango kan de bal niet met de borst controleren. Tango geeft een hoge lob. Mendolaro geeft een hoge lob. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba draait met de bal, schiet en ... Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - fabio casotte 1:0

33e minuut.
Örümcer heeft problemen om de bal te vangen. Örümcer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Augstriņš met de inworp. Salgado met een sublieme pass. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba schiet op doel. Nowacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Marszałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel. Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - fabio casotte 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 58%, fabio casotte 42%.
Monte Real - fabio casotte 2:0

46e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal met de wreef. Augstriņš probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Zéfiro is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba passt de bal zonder na te denken. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft de bal voor. Augstriņš is nu in balbezit. Augstriņš geeft een hoge lob. Navarro García rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Augstriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Augstriņš passt de bal in één keer door. Marszałek rent richting de bal. Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet draait met de bal, schiet en ... Torrado bokst de bal weg.

81e minuut.
Navarro García passt de bal zonder na te denken. Tango is nu in balbezit. Tango geeft een hoge lob. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap. Torrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De Brul geeft de bal voor. Inworp. Tango met de inworp. Mendolaro geeft de bal voor. Bundervoet krijgt zijn hoofd ertegen. Torrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 65%, fabio casotte 35%.
Monte Real - fabio casotte 2:0