Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-20 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jamaica Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Jamaica Paraguay
Bolt Tactiek PY-D-MD-2A-Jam
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 70.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Tellez geeft een lange en hoge pass. Correa kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rioboo onderschept slim de pass. Rioboo passt de bal met de wreef. Tellez is nu in balbezit. Tellez geeft een hoge lob. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Dias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vergara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vergara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Paraguay 0:1

19e minuut.
Galindo passt de bal met de wreef. Tellez rent richting de bal. Tellez met een sublieme pass. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Dixon de bal. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Paraguay 0:2

24e minuut.
Romero kopt de bal weg. Galindo speelt de bal door. Tellez probeert naar een medespeler te passen. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Byfield speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Tellez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tellez krijgt een gele kaart. Ekoku raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Mindikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mindikowski geeft een hoge lob. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Paraguay 0:3

35e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal in één keer door. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft een lange en hoge pass. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tellez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo met een sublieme pass. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft een hoge lob. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Tellez rent richting de bal. Tellez geeft de bal voor. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica 64%, Paraguay 36%.
Jamaica - Paraguay 0:3

50e minuut.
Byfield controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hayles komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal in één keer door. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Correa rent richting de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero probeert naar een medespeler te passen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Littlejohn bokst de bal weg.

69e minuut.
Vergara probeert de bal met de borst te controleren. Dawkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paredes komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen. Cabral komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Galindo geeft de bal voor. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Littlejohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Paraguay 0:4

72e minuut.
Ovelar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica 57%, Paraguay 43%.
Jamaica - Paraguay 0:4