Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir Daehan Minguk
NT1 Tactiek WhatDidYouPlay
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 68.4
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Son-Li speelt de bal door. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi passt de bal met de wreef. Seghiri is nu in balbezit. Seghiri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung speelt de bal door. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel. Mekkaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kwoon-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyu geeft een hoge lob. Daar is Wahby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bennabi passt de bal in één keer door. Daar is Seghiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Yang-Li zijn tegenspeler op de grond. Yang-Li krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra geeft de bal voor. Meriem is nu in balbezit. Meriem geeft een hoge lob. Rahim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung speelt de bal door. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:1

41e minuut.
Kwoon-Hyu is nu in balbezit. Kwoon-Hyu geeft een hoge lob. Yang-Li heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:2

44e minuut.
Joon speelt de bal door. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal in één keer door. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Mekkaoui bokst de bal weg. Seguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 48%, Daehan Minguk 52%.
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:2

46e minuut.
Ziane komt het veld opgelopen. Khalef komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung passt de bal met de wreef. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park schiet op doel. Mekkaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:3

61e minuut.
Doeltrap. Kwoon-Wang met een harde bal richting middenveld. Joon kopt de bal weg. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Abdouni passt de bal zonder na te denken. Bennabi speelt de bal door. Massi rent richting de bal. Uk-Byung onderschept slim de pass. Uk-Byung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Meriem met een snelle inworp. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi geeft de bal voor. Meriem springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Lee-Park rent richting de bal. Khalef begaat een overtreding. Lee-Park raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Kwoon-Hyu speelt de bal door. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon probeert naar een medespeler te passen. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:4

90e minuut.
Seghiri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zidane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 50%, Daehan Minguk 50%.
al-Jazā’ir - Daehan Minguk 0:4