Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights LoopsAreBack
t3 Tactiek backend
43% Balbezit 57%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 55.1
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Jensen rent richting de bal. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek met een sublieme pass. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov haalt uit met een fantastische trap. Freund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panhauser heeft problemen om de bal te vangen. Slavov is nu in balbezit. Golz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slavov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Slavov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 0:1

4e minuut.
Hangweirer verovert de bal door een tackle van achteren. Hangweirer geeft de bal voor. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 1:1

6e minuut.
Pointl onderschept slim de pass. Pointl probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pointl passt de bal in één keer door. Daar is Hangweirer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hangweirer met een sublieme pass. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kahrmann kopt de bal weg. Klaubauf rent richting de bal. Klaubauf passt de bal met de wreef. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hoàng Hiếu probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Daar is Slavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavov haalt uit met een fantastische trap. Freund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 1:2

26e minuut.
Pointl rent richting de bal. Pointl met een sublieme pass. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 2:2

28e minuut.
Jensen probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer heeft problemen om de bal te vangen. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 3:2

31e minuut.
Daar is Aeschlimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klaubauf neemt de hoekschop. Hangweirer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Slavov met de inworp. Mielniczek probeert de bal met de borst te controleren. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov schiet op doel. Freund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Golz onderschept slim de pass. Golz probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer draait met de bal, schiet en ... Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 4:2

44e minuut.
Steinke geeft een hoge lob. Jensen kopt de bal weg. Klaubauf is nu in balbezit. Klaubauf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 26%, LoopsAreBack 74%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 5:2

48e minuut.
Hangweirer is nu in balbezit. Mielniczek maakt een afschuwelijke overtreding. Hangweirer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pointl met een snel genomen vrije trap. Hapka met een sublieme pass. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Slavov is nu in balbezit. Slavov schiet op doel. Freund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 5:3

51e minuut.
Pointl speelt de bal door. Heiter probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer met een sublieme pass. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 6:3

53e minuut.
Golz met de inworp. Jensen heeft problemen om de bal te vangen. Jensen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kahrmann de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 7:3

55e minuut.
Frühstück passt de bal in één keer door. Slavov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golz probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 8:3

64e minuut.
Jensen heeft problemen om de bal te vangen. Prexl probeert naar een medespeler te passen. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel. Freund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 8:4

68e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal in één keer door. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ... Freund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pointl heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Mielniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ... Freund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 8:5

80e minuut.
Golz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klaubauf probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 9:5

81e minuut.
Hangweirer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jensen de bal. Jensen met een sublieme pass. Kahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka bokst de bal weg.

86e minuut.
Jensen met een sublieme pass. Klaubauf met een sublieme pass. Daar is Kahrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 10:5

88e minuut.
Oswald geeft een hoge lob. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal in één keer door. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 45%, LoopsAreBack 55%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 10:5