Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack AFC Austrian Black Knights
backend Tactiek t3
55% Balbezit 45%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 32
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Jensen met de inworp. Klaubauf speelt de bal door. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:1

5e minuut.
Jensen rent richting de bal. Jensen probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:2

8e minuut.
Inworp. Klaubauf met een snelle inworp. Jensen is nu in balbezit. Jensen speelt de bal door. Pointl met een sublieme pass. Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hangweirer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensen kan de bal niet met de borst controleren. Jensen passt de bal in één keer door. Kahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Prexl de bal. Prexl passt de bal in één keer door. Treichl probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:4

16e minuut.
Inworp. Hangweirer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensen rent richting de bal. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer haalt uit met een fantastische trap. Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:5

19e minuut.
Hangweirer verovert de bal door een tackle van achteren. Hangweirer met een sublieme pass. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klaubauf rent richting de bal. Klaubauf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 0:6

23e minuut.
Jensen passt de bal in één keer door. Klaubauf probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann schiet op doel. Hapka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Poka rent richting de bal. Jensen onderschept slim de pass. Jensen probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer draait met de bal, schiet en ... Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Slavov is nu in balbezit. Golz rent richting de bal. Slavov verovert de bal door een tackle van achteren. Slavov draait met de bal, schiet en ... Baron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 1:6

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Slavov de bal onder controle te krijgen. Klaubauf met een sublieme pass. Kahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 1:7

37e minuut.
Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Poka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frühstück de bal. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pointl heeft problemen om de bal te vangen. Pointl probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 1:8

45e minuut.
Golz verovert de bal door een tackle van achteren. Golz geeft een hoge lob. Kahrmann kopt de bal weg. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 71%, AFC Austrian Black Knights 29%.
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 1:8

48e minuut.
Pointl speelt de bal door. Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer speelt de bal door. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hangweirer heeft problemen om de bal te vangen. Hapka speelt de bal door. Poka kopt de bal weg. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Poka kopt de bal weg. Frühstück heeft problemen om de bal te vangen. Slavov rent richting de bal. Slavov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 2:8

58e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek geeft de bal voor. Daar is Vierziger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavov rent richting de bal. Slavov haalt uit met een fantastische trap. Baron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hapka trapt de bal weg. Daar is Poka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kahrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Golz verovert de bal door een tackle van achteren. Jensen rent richting de bal. Jensen probeert naar een medespeler te passen. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel. Hapka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 2:9

66e minuut.
Kahrmann onderschept slim de pass. Kahrmann speelt de bal door. Daar is Hangweirer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hangweirer schiet op doel. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer speelt de bal door. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 2:10

75e minuut.
Poka verovert de bal door een tackle van achteren. Poka geeft een lange en hoge pass. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ... Baron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 3:10

76e minuut.
Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer passt de bal met de wreef. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Golz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavov. Golz raakt geblesseerd tijdens het duel. Frühstück zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer speelt de bal door. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hapka speelt de bal door. Golz kopt de bal weg. Pointl met een sublieme pass. Klungelig pakt Kahrmann de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 63%, AFC Austrian Black Knights 37%.
LoopsAreBack - AFC Austrian Black Knights 3:10