Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack F. C. Boca Juniors
backend Tactiek T4
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 27.8
goed Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gibson geeft de bal voor. Grobsteiner probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek kopt de bal weg. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mukhtari probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. Mukhtari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 1:0

5e minuut.
Gieco met een sublieme pass. Urke bereikt de bal nog maar net als eerste. Urke passt de bal zonder na te denken. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 2:0

7e minuut.
Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Daar is Aeschlimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann geeft de bal voor. Alagia kopt de bal weg. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Isella passt de bal in één keer door. Watan speelt de bal door. Aeschlimann is nu in balbezit. Gieco verovert de bal door een tackle van achteren. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Gibson rent richting de bal. Slavov verovert de bal door een tackle van achteren. Slavov haalt uit met een fantastische trap. Mukhtari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 3:0

14e minuut.
Aeschlimann geeft een hoge lob. Vangioni met een sublieme pass. Urke heeft problemen om de bal te vangen. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gibson passt de bal zonder na te denken. Grobsteiner speelt de bal door. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Daar is Hoàng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Alagia rent richting de bal. Alagia passt de bal met de wreef. Urke bereikt de bal nog maar net als eerste. Urke schiet op doel. Grobsteiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 3:1

24e minuut.
Gibson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavov. Gibson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gibson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gieco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vestad. Hoàng Hiếu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Hiếu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Slavov is nu in balbezit. Slavov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pantović kopt de bal weg. Urke rent richting de bal. Mielniczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mielniczek krijgt een gele kaart. Urke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mollo komt het veld opgelopen. Isella komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alagia met de inworp. Watan rent richting de bal. Watan passt de bal met de wreef. Mollo is nu in balbezit. Mollo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hoàng Hiếu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chauveau komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Isella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vangioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chauveau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 60%, F. C. Boca Juniors 40%.
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 3:1

46e minuut.
Galmarini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Treichl is nu in balbezit. Treichl passt de bal met de wreef. Grobsteiner speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alagia zal de hoekschop nemen. Grobsteiner bokst de bal weg. Gieco is nu in balbezit. Gieco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 3:2

54e minuut.
Vangioni is nu in balbezit. Vangioni speelt de bal door. Gieco is nu in balbezit. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 4:2

58e minuut.
Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestad passt de bal in één keer door. Watan rent richting de bal. Watan passt de bal in één keer door. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mielniczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gibson de bal. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 5:2

62e minuut.
Payer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gibson geeft een hoge lob. Inworp. Mielniczek met een snelle inworp. Slavov is nu in balbezit. Slavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pantović passt de bal in één keer door. Chauveau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo rent richting de bal. Mollo draait met de bal, schiet en ... Grobsteiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vangioni passt de bal met de wreef. Watan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo is nu in balbezit. Gieco is nu in balbezit. Gieco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 5:3

74e minuut.
Gibson rent richting de bal. Gibson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chauveau de bal. Pantović speelt de bal door. Mollo is nu in balbezit. Grobsteiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gieco is nu in balbezit. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 5:4

77e minuut.
Mollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo is nu in balbezit. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 5:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alagia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watan probeert naar een medespeler te passen. Mollo rent richting de bal. Mollo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Payer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek geeft de bal voor. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mukhtari trapt de bal weg. Mielniczek kopt de bal weg. Slavov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gibson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mollo krijgt zijn hoofd ertegen. Grobsteiner bokst de bal weg. Grobsteiner met een sublieme pass. Vestad kopt de bal weg. Gieco is nu in balbezit. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 65%, F. C. Boca Juniors 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoopsAreBack - F. C. Boca Juniors 5:5