Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Boca Juniors LoopsAreBack
T4 Tactiek backend
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco passt de bal in één keer door. Hapka speelt de bal door. Galmarini controleert de bal met de borst. Slavov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mielniczek zal de hoekschop nemen. Galmarini probeert de bal met de borst te controleren. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Galmarini is nu in balbezit. Slavov onderschept slim de pass. Slavov draait met de bal, schiet en ... OConnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 0:1

8e minuut.
Sonsuz rent richting de bal. Sonsuz met een sublieme pass. Daar is Ramadhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 1:1

9e minuut.
Poka onderschept slim de pass. Poka passt de bal zonder na te denken. Mielniczek is nu in balbezit. Klungelig pakt Mielniczek de bal. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Watan kopt de bal weg. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonsuz rent richting de bal. Sonsuz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mielniczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Galmarini de bal. Slavov is nu in balbezit. Slavov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 1:2

15e minuut.
Fariña speelt de bal door. Daar is Ramadhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Poka rent richting de bal. Fernández Gutiérrez onderschept slim de pass. Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Daar is Ramadhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 2:2

20e minuut.
Fariña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Ramadhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Steinke heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fariña zal de hoekschop nemen. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Watan verovert de bal door een tackle van achteren. Watan passt de bal zonder na te denken. Sonsuz is nu in balbezit. Sonsuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 3:2

23e minuut.
Watan met een sublieme pass. Gieco met een sublieme pass. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 4:2

24e minuut.
Daar is Fernández Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hapka trapt de bal weg. Watan kopt de bal weg. Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov haalt uit met een fantastische trap. OConnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slavov rent richting de bal. Slavov haalt uit met een fantastische trap. OConnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fariña verovert de bal door een tackle van achteren. Fariña passt de bal zonder na te denken. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin schiet op doel. Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Hapka trapt de bal weg van het doel. Watan kopt de bal weg. Sonsuz heeft problemen om de bal te vangen. Sonsuz draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Roja is nu in balbezit. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek schiet op doel. OConnor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. OConnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 4:3

40e minuut.
Poka speelt de bal door. Inworp. Fariña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Watan speelt de bal door. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz passt de bal in één keer door. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hapka speelt de bal door. Galmarini is nu in balbezit. Slavov verovert de bal door een tackle van achteren. Slavov haalt uit met een fantastische trap. OConnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 4:4

43e minuut.
Klungelig pakt Sonsuz de bal. Sonsuz passt de bal met de wreef. Gieco speelt de bal door. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonsuz is nu in balbezit. Sonsuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 36%, LoopsAreBack 64%.
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 5:4

46e minuut.
Pace komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isella komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin met een sublieme pass. Pace heeft problemen om de bal te vangen. Pace draait met de bal, schiet en ... Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hapka trapt de bal weg. Galmarini rent richting de bal. Slavov onderschept slim de pass. Slavov schiet op doel. Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 5:5

57e minuut.
Slavov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galmarini neemt vlug de vrije trap. Hapka met een sublieme pass. Watan kopt de bal weg. Fernández Gutiérrez speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović speelt de bal door. Pace rent richting de bal. Pace draait met de bal, schiet en ... Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hapka is nu in balbezit. Hapka passt de bal zonder na te denken. Pantović is nu in balbezit. Poka onderschept slim de pass. Poka draait met de bal, schiet en ... Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isella speelt de bal door. Mielniczek heeft problemen om de bal te vangen. Urke probeert naar een medespeler te passen. Pace rent richting de bal. Pace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 6:5

64e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roja onderschept slim de pass. Roja geeft de bal voor. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 6:6

73e minuut.
Gieco speelt de bal door. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Poka met een sublieme pass. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Prexl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prexl geeft een lange en hoge pass. Gieco kopt de bal weg. Ramadhin heeft problemen om de bal te vangen. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Hapka met een sublieme pass. Mielniczek kopt de bal weg. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel. Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fernández Gutiérrez passt de bal in één keer door. Ramadhin is nu in balbezit. Pace is nu in balbezit. Pace haalt uit met een fantastische trap. Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 37%, LoopsAreBack 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Boca Juniors - LoopsAreBack 6:6