Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebiesko-Czerwoni AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek t3
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 31.3
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Parzonka speelt de bal door. Baszak met een sublieme pass. Parzonka is nu in balbezit. Parzonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 1:0

21e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz passt de bal met de wreef. Pointl is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka schiet op doel. Baron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Kitowicz de bal onder controle te krijgen. Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf geeft een lange en hoge pass. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cysarz passt de bal zonder na te denken. Pointl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pointl geeft een lange en hoge pass. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebiesko-Czerwoni 56%, AFC Austrian Black Knights 44%.
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 1:0

50e minuut.
Jegor heeft problemen om de bal te vangen. Jegor passt de bal met de wreef. Parzonka rent richting de bal. Parzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 2:0

66e minuut.
Jensen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełmicki rent richting de bal. Hangweirer onderschept slim de pass. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Baeza bokst de bal weg.

73e minuut.
Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann speelt de bal door. Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 2:1

75e minuut.
Cysarz probeert naar een medespeler te passen. Heiter rent richting de bal. Heiter passt de bal in één keer door. Parzonka rent richting de bal. Parzonka haalt uit met een fantastische trap. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 3:1

77e minuut.
Jensen passt de bal zonder na te denken. Golz rent richting de bal. Golz geeft een hoge lob. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klaubauf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kahrmann springt en kopt de bal. Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. Baeza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebiesko-Czerwoni 56%, AFC Austrian Black Knights 44%.
Niebiesko-Czerwoni - AFC Austrian Black Knights 3:1