Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights F. C. Boca Juniors
t3 Tactiek T4
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
15 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 11
30.6 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf geeft een hoge lob. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Galmarini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Urke stond buitenspel. Panhauser neemt vlug de vrije trap. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Golz rent richting de bal. Sonsuz onderschept slim de pass. Sonsuz speelt de bal door. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović geeft de bal voor. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hangweirer is nu in balbezit. Hangweirer draait met de bal, schiet en ... OConnor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 1:0

15e minuut.
Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz passt de bal met de wreef. Ramadhin rent richting de bal. Ramadhin schiet op doel. Baron maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fariña met een sublieme pass. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin passt de bal met de wreef. Urke is nu in balbezit. Urke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Panhauser geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Hangweirer. Goede buitenspelval van de verdediging. Pantović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin draait met de bal, schiet en ... Baron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baron trapt de bal weg van het doel. Jensen kopt de bal weg. Klaubauf is nu in balbezit. Klaubauf haalt uit met een fantastische trap. OConnor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sonsuz is nu in balbezit. Sonsuz speelt de bal door. Urke rent richting de bal. Urke draait met de bal, schiet en ... Panhauser probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fariña rent richting de bal. Fariña geeft een lange en hoge pass. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 1:1

38e minuut.
Ramadhin verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadhin passt de bal met de wreef. Sonsuz met een sublieme pass. Urke is nu in balbezit. Urke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 65%, F. C. Boca Juniors 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 1:1

46e minuut.
Pace komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gieco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vierziger. Gieco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isella komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hangweirer de bal. Hangweirer passt de bal met de wreef. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 2:1

54e minuut.
Pantović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pace kopt de bal weg. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Baron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jensen is nu in balbezit. Galmarini verovert de bal door een tackle van achteren. Galmarini geeft een hoge lob. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Roja met een snelle inworp. Jensen is nu in balbezit. Jensen passt de bal met de wreef. Klaubauf is nu in balbezit. Klaubauf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Frühstück maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klaubauf stond buitenspel. Galmarini neemt vlug de vrije trap. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace schiet op doel. Baron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Sonsuz de bal. Sonsuz passt de bal in één keer door. Ramadhin heeft problemen om de bal te vangen. Ramadhin schiet op doel. Baron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 2:2

71e minuut.
Pointl met de inworp. Pantović met een sublieme pass. Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gieco rent richting de bal. Vierziger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gieco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramadhin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 2:3

77e minuut.
Fernández Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Golz heeft problemen om de bal te vangen. Sonsuz onderschept slim de pass. Sonsuz geeft een lange en hoge pass. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Panhauser trapt de bal weg van het doel. Jensen kopt de bal weg. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann draait met de bal, schiet en ... Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 3:3

81e minuut.
Klungelig pakt Sonsuz de bal. Sonsuz passt de bal in één keer door. Ramadhin is nu in balbezit. Ramadhin haalt uit met een fantastische trap. Baron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 3:4

86e minuut.
Pantović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pace stond buitenspel. Panhauser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hangweirer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer schiet op doel. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 54%, F. C. Boca Juniors 46%.
AFC Austrian Black Knights - F. C. Boca Juniors 3:4