Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack Mocne Dąbie
backend Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen average


5e minuut.
Łobodziński rent richting de bal. Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal in één keer door. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik haalt uit met een fantastische trap. Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Konieczko is nu in balbezit. Konieczko passt de bal zonder na te denken. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Slavov rent richting de bal. Ozora is nu in balbezit. Slavov onderschept slim de pass. Slavov draait met de bal, schiet en ... Zagórny bokst de bal weg.

11e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal zonder na te denken. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ... Zagórny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 1:0

13e minuut.
Ozora geeft de bal voor. Dumitrache kopt de bal weg. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ... Zagórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:0

15e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda met een sublieme pass. Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitrache met de inworp. Błaś met een sublieme pass. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś passt de bal zonder na te denken. Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Breda is nu in balbezit. Breda haalt uit met een fantastische trap. Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:2

21e minuut.
Pestka geeft de bal voor. Inworp. Mielniczek met de inworp. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Breda rent richting de bal. Hapka speelt de bal door. Duchini kopt de bal weg. Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandzik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Konieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Konieczko passt de bal met de wreef. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik haalt uit met een fantastische trap. Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 66%, Mocne Dąbie 34%.
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:3

64e minuut.
Aeschlimann geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Slavov is nu in balbezit. Slavov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Duchini passt de bal met de wreef. Konieczko probeert naar een medespeler te passen. Wandzik rent richting de bal. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Hapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 2:4

80e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hiếu met een snelle inworp. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mielniczek geeft een hoge lob. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache geeft een hoge lob. Wandzik rent richting de bal. Wandzik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Breda probeert naar een medespeler te passen. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu begaat een overtreding. Łobodziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Łobodziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hapka bokst de bal weg. Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Duchini is nu in balbezit. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek passt de bal in één keer door. Daar is Slavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 55%, Mocne Dąbie 45%.
LoopsAreBack - Mocne Dąbie 3:4