Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebiesko-Czerwoni LoopsAreBack
Normal Tactiek backend
43% Balbezit 57%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
25.5 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ryczel met een snelle inworp. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz probeert naar een medespeler te passen. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka schiet op doel. Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hapka speelt de bal door. Mielniczek kopt de bal weg. Daar is Ryczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chełmicki is nu in balbezit. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu passt de bal in één keer door. Slavov rent richting de bal. Slavov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jegor speelt de bal door. Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki met een sublieme pass. Parzonka is nu in balbezit. Parzonka draait met de bal, schiet en ... Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Slavov is nu in balbezit. Slavov schiet op doel. Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Slavov is nu in balbezit. Slavov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebiesko-Czerwoni 47%, LoopsAreBack 53%.
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 0:1

47e minuut.
Jegor is nu in balbezit. Jegor passt de bal in één keer door. Parzonka is nu in balbezit. Parzonka draait met de bal, schiet en ... Hapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 1:1

52e minuut.
Gerwazy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radwański komt het veld opgelopen. Baszak trapt de bal weg. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oswald met de inworp. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek speelt de bal door. Slavov is nu in balbezit. Slavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Slavov is nu in balbezit. Mankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Hiếu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Slavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 1:2

68e minuut.
Treichl met een sublieme pass. Aeschlimann speelt de bal door. Treipl rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jakimowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Hapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Hiếu de bal. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek met een sublieme pass. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 1:3

74e minuut.
Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek speelt de bal door. Slavov rent richting de bal. Slavov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hoàng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Slavov is nu in balbezit. Slavov schiet op doel. Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 1:4

79e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebiesko-Czerwoni 44%, LoopsAreBack 56%.
Niebiesko-Czerwoni - LoopsAreBack 1:4