Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATIRI FC_Arges
ANTO Tactiek DOBRIN@@@@@
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Mańkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó onderschept slim de pass. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Jaguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aso Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Aso Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIRI - FC_Arges 0:1

27e minuut.
Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola geeft een lange en hoge pass. Kubala geeft een hoge lob. Mańkowski kan de bal niet met de borst controleren. Românaş rent richting de bal. Picão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaveda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATIRI - FC_Arges 1:1

30e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki geeft de bal voor. Aso Ferrer rent richting de bal. Aso Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIRI - FC_Arges 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIRI 54%, FC_Arges 46%.
SATIRI - FC_Arges 1:2

48e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola geeft een lange en hoge pass. Barkley heeft problemen om de bal te vangen. Aso Ferrer rent richting de bal. Aso Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mejía ... Strafschop! Românaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Românaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Picão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATIRI - FC_Arges 2:2

52e minuut.
Sütlü met een sublieme pass. Kaveda rent richting de bal. Kaveda passt de bal zonder na te denken. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş rent richting de bal. Met opzet legt Mejía zijn tegenspeler op de grond. Mejía is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Românaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huyghe komt het veld opgelopen. Huyghe met een snel genomen vrije trap. Românaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kaveda passt de bal in één keer door. Kazakos rent richting de bal. Kazakos probeert naar een medespeler te passen. Românaş rent richting de bal. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIRI - FC_Arges 3:2

61e minuut.
Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Huyghe passt de bal met de wreef. Kaveda rent richting de bal. Kaveda passt de bal in één keer door. Huyghe is nu in balbezit. Huyghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Picão met een sublieme pass. Kaveda kopt de bal weg. Românaş is nu in balbezit. Românaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIRI - FC_Arges 4:2

76e minuut.
Zinni controleert de bal met de borst. Kazakos is nu in balbezit. Kazakos passt de bal met de wreef. Românaş rent richting de bal. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Veum is nu in balbezit. Huyghe verovert de bal door een tackle van achteren. Huyghe geeft een lange en hoge pass. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kola geeft de bal voor. Jaguar is nu in balbezit. Kuczkó onderschept slim de pass. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Casillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIRI - FC_Arges 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIRI 33%, FC_Arges 67%.
SATIRI - FC_Arges 4:3