Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Bonascola 2009 SATIRI
tona Tactiek ANTO
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten solid
solid Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck speelt de bal door. Klungelig pakt Beer de bal. Beer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Piccolis passt de bal met de wreef. Buffel geeft een lange en hoge pass. Sibau heeft problemen om de bal te vangen. Beer is nu in balbezit. Beer haalt uit met een fantastische trap. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Saponara bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe verovert de bal door een tackle van achteren. Huyghe passt de bal in één keer door. Orak is nu in balbezit. Orak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Beer is nu in balbezit. Met opzet legt Viena zijn tegenspeler op de grond. Beer raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinter met een snel genomen vrije trap. Jaguar kopt de bal weg. Buffel geeft de bal voor. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Matits bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe verovert de bal door een tackle van achteren. Huyghe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orak schiet op doel. Espinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Jaguar met een sublieme pass. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe passt de bal in één keer door. Orak rent richting de bal. Orak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Van Dyck speelt de bal door. Beer rent richting de bal. Kubala rent richting de bal. Beer onderschept slim de pass. Beer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rongzhen met een sublieme pass. Kazakos met een sublieme pass. Orak is nu in balbezit. Orak draait met de bal, schiet en ... Hatuka probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Espinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - SATIRI 0:1

38e minuut.
Sibau met een sublieme pass. Viena rent richting de bal. Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter geeft de bal voor. Beer springt en kopt de bal. Casillas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 58%, SATIRI 42%.
F.C Bonascola 2009 - SATIRI 0:1

59e minuut.
Buffel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffel geeft de bal voor. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Beer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Bonascola 2009 - SATIRI 1:1

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marzano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sibau rent richting de bal. Sibau geeft een hoge lob. Kazakos speelt de bal door. Orak rent richting de bal. Orak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Saponara rent richting de bal. Marzano onderschept slim de pass. Marzano passt de bal in één keer door. Orak rent richting de bal. Orak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Ebedli komt het veld opgelopen. Românaş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jaguar passt de bal met de wreef. Marzano rent richting de bal. Marzano met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barkley probeert de bal met de borst te controleren. Barkley probeert naar een medespeler te passen. Marzano speelt de bal door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shved passt de bal met de wreef. Kaveda probeert naar een medespeler te passen. Marzano met een sublieme pass. Românaş rent richting de bal. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kaveda speelt de bal door. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano passt de bal zonder na te denken. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - SATIRI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 58%, SATIRI 42%.
F.C Bonascola 2009 - SATIRI 1:2