Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA C.E.P. Hold Fast
vanta ds Tactiek Illinois
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Papoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoldini geeft een hoge lob. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap. Stievenard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 1:0

5e minuut.
Grifasi passt de bal zonder na te denken. Binaggia rent richting de bal. Binaggia geeft een hoge lob. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka draait met de bal, schiet en ... Stievenard bokst de bal weg.

7e minuut.
De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Albrizio heeft problemen om de bal te vangen. Albrizio met een sublieme pass. Scalfari rent richting de bal. Scalfari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Scalfari haalt uit met een fantastische trap. Ignác bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignác geeft een hoge lob. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrizio met de inworp. Grifasi met een sublieme pass. Scalfari rent richting de bal. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Morisco is nu in balbezit. Huhtala is nu in balbezit. Huhtala haalt uit met een fantastische trap. Stievenard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 2:0

31e minuut.
Binaggia probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy passt de bal in één keer door. Huhtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Huhtala draait met de bal, schiet en ... De Sukkeleir probeert de bal aan de voet te houden. Crea is nu in balbezit. Huhtala verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Crea is nu in balbezit. Brentazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentazzoli speelt de bal door. Albrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrizio geeft een hoge lob. Lavi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy met een sublieme pass. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka schiet op doel. Stievenard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 48%, Hold Fast 52%.
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 3:0

47e minuut.
Pratesi geeft de bal voor. Mingolini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schjødt de bal onder controle te krijgen. Scalfari is nu in balbezit. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Schjødt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratesi onderschept slim de pass. Pratesi geeft een lange en hoge pass. Albrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrizio schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrizio schiet op doel. De bal raakt de paal. Lavi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Metelli passt de bal zonder na te denken. De Sukkeleir heeft problemen om de bal te vangen. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Huhtala is nu in balbezit. Huhtala haalt uit met een fantastische trap. Stievenard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De Sukkeleir speelt de bal door. Inworp. Grifasi met een snelle inworp. Huhtala probeert de bal met de borst te controleren. Huhtala draait met de bal, schiet en ... Stievenard bokst de bal weg. Jaskółka is nu in balbezit. Giunta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giunta krijgt een gele kaart. Jaskółka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huhtala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stievenard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 4:0

63e minuut.
Jaskółka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maradona komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jaskółka geeft een hoge lob. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal in één keer door. Huhtala is nu in balbezit. Huhtala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 5:0

69e minuut.
Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Grifasi rent richting de bal. Grifasi passt de bal zonder na te denken. Huhtala rent richting de bal. Huhtala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 6:0

78e minuut.
Grifasi onderschept slim de pass. Huhtala is nu in balbezit. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Lavi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dibáczy de bal. Dibáczy geeft een lange en hoge pass. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap. Stievenard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Sukkeleir heeft problemen om de bal te vangen. Huhtala rent richting de bal. Huhtala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 7:0

88e minuut.
Grifasi probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy met een sublieme pass. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka draait met de bal, schiet en ... Stievenard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 46%, Hold Fast 54%.
ARMATA C.E.P. - Hold Fast 7:0