Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 18:20
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Abu Simbel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Nubian adrianos@club
New Heaven Tactiek Aditionala 2
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 45.2
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână geeft een hoge lob. Jungfrau kopt de bal weg. Gołębiewski probeert de bal aan de voet te houden. Steiner is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână met een sublieme pass. Gołębiewski rent richting de bal. Steiner onderschept slim de pass. Steiner haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Tuấn Long niet meer kan verder spelen. Gołyga komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Mihăilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini is nu in balbezit. Contini geeft de bal voor. Kovačević is nu in balbezit. Kovačević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oswald is nu in balbezit. Oswald met een sublieme pass. Jungfrau speelt de bal door. Kokoška is nu in balbezit. Kokoška schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 46%, adrianos@club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nubian - adrianos@club 0:0

54e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Gołyga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Subi probeert de bal aan de voet te houden. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten geeft de bal voor. Kovačević rent richting de bal. Kovačević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Clavier probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Contini geeft een hoge lob. Daar is Lovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milosteanu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Tallote bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner verovert de bal door een tackle van achteren. Steiner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - adrianos@club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 50%, adrianos@club 50%.
Nubian - adrianos@club 1:0