Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-24 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
NK Fufu Jazo FC
433a Tactiek kuksa
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 25.4
formidable Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cvitković de bal. Cvitković draait met de bal, schiet en ... Kurjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 1:0

2e minuut.
Chesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kolonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac schiet op doel. Kurjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 2:0

3e minuut.
Daar is Kolonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folnegović onderschept slim de pass. Tâlvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tâlvan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bukša geeft een hoge lob. Daar is Lopuža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 3:0

7e minuut.
Bosnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnar geeft een hoge lob. Kunarac rent richting de bal. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. Kurjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 4:0

9e minuut.
Bosnar met een sublieme pass. Vujnić is nu in balbezit. Vujnić geeft een hoge lob. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 5:0

10e minuut.
Chesi heeft problemen om de bal te vangen. Šeat is nu in balbezit. Cvitković verovert de bal door een tackle van achteren. Cvitković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 6:0

16e minuut.
Folnegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Folnegović passt de bal zonder na te denken. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac draait met de bal, schiet en ... Kurjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 7:0

24e minuut.
Vujnić probeert naar een medespeler te passen. Cvitković rent richting de bal. Cvitković speelt de bal door. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vujnić onderschept slim de pass. Vujnić probeert naar een medespeler te passen. Cvitković heeft problemen om de bal te vangen. Cvitković schiet op doel. Kurjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 8:0

31e minuut.
Tucceri neemt vlug de vrije trap. Komad is nu in balbezit. Matišić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matišić krijgt een gele kaart. Komad raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanov met een snel genomen vrije trap. Cvitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvitković draait met de bal, schiet en ... Kurjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 9:0

33e minuut.
Damjanov geeft de bal voor. Bosnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnar passt de bal met de wreef. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac draait met de bal, schiet en ... Kurjak bokst de bal weg.

39e minuut.
Komad speelt de bal door. Folnegović is nu in balbezit. Lopuža tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopuža krijgt een gele kaart. Folnegović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosnar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tucceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunarac rent richting de bal. Kunarac schiet op doel. Kurjak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 10:0

41e minuut.
Kunarac rent richting de bal. Bosnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 11:0

45e minuut.
Cvitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvitković geeft een lange en hoge pass. Folnegović kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosnar de bal. Bosnar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 26%, Jazo FC 74%.
NK Fufu - Jazo FC 11:0

54e minuut.
Chesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujnić de bal. Vujnić probeert naar een medespeler te passen. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. Paal! Folnegović is nu in balbezit. Folnegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 12:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cvitković geeft een lange en hoge pass. Komad kopt de bal weg. Lopuža heeft problemen om de bal te vangen. Kunarac rent richting de bal. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. Kurjak bokst de bal weg.

73e minuut.
Cvitković schiet op doel. Kurjak probeert naar een medespeler te passen. Matišić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kunarac de bal. Kunarac schiet op doel. Kurjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Matišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matišić passt de bal in één keer door. Bosnar speelt de bal door. Cvitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvitković draait met de bal, schiet en ... Kurjak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bukša kopt de bal weg. Daar is Tâlvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tâlvan passt de bal zonder na te denken. Cvitković is nu in balbezit. Cvitković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cvitković onderschept slim de pass. Cvitković passt de bal in één keer door. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac schiet op doel. Kurjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 13:0

87e minuut.
Bukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukša geeft de bal voor. Cvitković is nu in balbezit. Cvitković schiet op doel. Kurjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Jazo FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 30%, Jazo FC 70%.
NK Fufu - Jazo FC 14:0