Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-27 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tūnis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Tūnis Daehan Minguk
532 Tactiek WhatDidYouPlay
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kwoon-Hyu met een sublieme pass. Lee-Park speelt de bal door. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:1

6e minuut.
Park-Yang speelt de bal door. Joon is nu in balbezit. Joon geeft de bal voor. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen. Julousuni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:2

10e minuut.
Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Byung rent richting de bal. Ibrezieni verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni geeft een lange en hoge pass. Gokhan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lee-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Park met een sublieme pass. Park-Yang geeft een hoge lob. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Julousuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Son-Li rent richting de bal. Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Lee-Park met een sublieme pass. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Julousuni bokst de bal weg.

19e minuut.
Ibrezieni met een sublieme pass. Melli rent richting de bal. Melli passt de bal zonder na te denken. Gokhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokhan schiet op doel. Kwoon-Wang bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Chedli probeert naar een medespeler te passen. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Ibrezieni speelt de bal door. Melli is nu in balbezit. Melli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Yang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:3

34e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon speelt de bal door. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Julousuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:4

35e minuut.
Selmi passt de bal in één keer door. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 58%, Daehan Minguk 42%.
Tūnis - Daehan Minguk 0:4

46e minuut.
Lo-Kwoo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gokhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Lo onderschept slim de pass. Hwan-Lo probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Julousuni bokst de bal weg. Chedli kopt de bal weg. Park-Yang met een sublieme pass. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ibrezieni speelt de bal door. Melli rent richting de bal. Melli geeft een hoge lob. Gokhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Selmi komt het veld opgelopen. Jemaâ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zâalani komt het veld opgelopen. Ling-Park komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Melli rent richting de bal. Melli met een sublieme pass. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft de bal voor. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Thabet met een snelle inworp. Melli is nu in balbezit. Melli geeft de bal voor. Gokhan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 61%, Daehan Minguk 39%.
Tūnis - Daehan Minguk 0:4