Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-27 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Paraguay al-Jazā’ir
PY-D-MD-2A-Jam Tactiek 5-4-1
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.7 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


19e minuut.
Meriem met een sublieme pass. Abdouni rent richting de bal. Abdouni passt de bal met de wreef. Bennabi is nu in balbezit. Bennabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khalef de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Mekkaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Massi geeft een hoge lob. Wasmosy rent richting de bal. Rahim onderschept slim de pass. Rahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - al-Jazā’ir 0:1

34e minuut.
Ovelar speelt de bal door. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Boudjedra geeft een hoge lob. Correa is nu in balbezit. Boudjedra onderschept slim de pass. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara schiet op doel. Mekkaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem geeft een lange en hoge pass. Daar is Mindikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim rent richting de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 46%, al-Jazā’ir 54%.
Paraguay - al-Jazā’ir 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zarza trapt de bal weg van het doel. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero met een sublieme pass. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Mekkaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - al-Jazā’ir 1:1

68e minuut.
Inworp. Dávalos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vergara stond buitenspel. Solís komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Meriem passt de bal in één keer door. Meriem is nu in balbezit. Wasmosy begaat een overtreding. Wasmosy krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani geeft een lange en hoge pass. Dávalos speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef is nu in balbezit. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Mekkaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Massi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wahby komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 54%, al-Jazā’ir 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay - al-Jazā’ir 1:1