Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Slaskbo IK
Girl A About Tactiek juniorer
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
38.8 gemiddelde waardering 35.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zhotev met een sublieme pass. Yeşne rent richting de bal. Pilroth onderschept slim de pass. Mattiasson rent richting de bal. Mattiasson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Quick rent richting de bal. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson met een sublieme pass. Härenstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Härenstam haalt uit met een fantastische trap. Bindefeldt bokst de bal weg.

7e minuut.
Norling kopt de bal weg. Zettergren speelt de bal door. Egilsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norling is nu in balbezit. Norling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sämfors geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rafaelsson met een snelle inworp. Mattiasson met een sublieme pass. Rafaelsson geeft een hoge lob. Bindefeldt bokst de bal weg. Härenstam is nu in balbezit. Härenstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 0:1

16e minuut.
Doeltrap. Bindefeldt met een harde bal richting middenveld. Zettergren kopt de bal weg. Franzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Franzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzotti passt de bal in één keer door. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Silvstedt met een harde bal richting middenveld. Vandebroek kopt de bal weg. Franzotti is nu in balbezit. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rafaelsson geeft de bal voor. Härenstam kopt de bal weg. Klungelig pakt Quick de bal. Härenstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Härenstam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Mattiasson de bal. Zettergren rent richting de bal. Zettergren passt de bal in één keer door. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Jingblad heeft problemen om de bal te vangen. Franzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzotti haalt uit met een fantastische trap. Fingal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zhotev probeert de bal aan de voet te houden. Härenstam rent richting de bal. Härenstam passt de bal zonder na te denken. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson haalt uit met een fantastische trap. Bindefeldt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sämfors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 41%, Slaskbo IK 59%.
Nova - Slaskbo IK 0:1

47e minuut.
Mattiasson speelt de bal door. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson passt de bal zonder na te denken. Quick rent richting de bal. Quick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Daar is Hemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Härenstam onderschept slim de pass. Härenstam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 0:2

61e minuut.
Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Zettergren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rafaelsson. Rafaelsson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sämfors de bal onder controle te krijgen. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rafaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelsson geeft de bal voor. Härenstam rent richting de bal. Härenstam heeft problemen om de bal te vangen. Härenstam draait met de bal, schiet en ... Paal! Bindefeldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Turró rent richting de bal. Turró geeft een hoge lob. Simonson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turesson komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Simonson met een sublieme pass. Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth speelt de bal door. Härenstam rent richting de bal. Härenstam schiet op doel. Bindefeldt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 52%, Slaskbo IK 48%.
Nova - Slaskbo IK 0:2